Odgovor So jun 11, 2016 9:04 pm

Varstvo muckov - Nujno prosim za pomoč!

Spoštovani, iščem nujno varstvo za muco Mišo in muca TomToma od nedelje 3.7.2016 do nedelje 10.7.2016, ker grem na morje, v stanovanju pa se bo v tem času obnavljal parket. A je kakšna prijazna duša na območju Ljubljane in okolice, ki bi bila pripravljena vzeti mucke k sebi na dom v varstvo?

Kadar kam grem za nekaj dni ali več, so mucki običajno doma in jim uredim varstvo na domu, da jih kdo na hrani, zamenja vodo in očisti WC. A žal je tokrat drugače, ker bo med mojo in Pikino odsotnostjo parketar brusil in lakiral parket zato mucki ne morejo ostati doma. Kajti v tem tednu od 3.7 do 10.7 mora biti stanovanje v celoti izpraznjeno povsod tam kjer je položen parket, hkrati pa se v času obnove ne bo smelo hoditi po stanovanju, kjer bo tudi prisoten smrad po laku.

Ob predaji muckov bom dala zraven tudi hrano, ki sta je vajena in njun pesek za WC. Oba sta pridna, zdrava in celoti veterinarsko oskerbljena.TomTom ima čip MH, Miša je brez čipa, ker je bila posvojena po prijateljski liniji. TomTom je zelo družaben, igriv, cartljiv. Miša je bolj umirjena in zadržana a oba sta vajena psa v hiši.

Za vse dodatne informacije in pojasnila sem vam na voljo na ZS na tej strani ali preko e - pošte: metkaknez@gmail.com

Za vsak vaš odziv se vam že vnaprej zahvaljujem.
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose: