Stran 1 od 1

Pomoč pri odlovu

OdgovorObjavljeno: Po jun 13, 2011 9:18 am
Napisal/-a cicibesika
Potrebujem živolovke ali pa tudi pomoč pri odlovu cca 7 muc (ne vem še točno, ker se skrivajo), ki so na naš teritorij na novo prišle (predvidoma preko mostu iz področja kliničnega centra). Imam 2 živolovki vendar bi bilo najbolje, da bi vse polovili naenkrat, ker, ko se enkrat ustrašijo živolovke, je ulov vedno težji. Lovila bi jutri zvečer.

Zelo bi bila hvaležna za pomoč. 041 632 118

Re: Pomoč pri odlovu

OdgovorObjavljeno: Po jun 13, 2011 9:37 am
Napisal/-a Trixi
Eno imam in lahko pridem pomagat.
Kakšno bi se pa lahko sposodilo tudi na Gmajnicah.

Re: Pomoč pri odlovu

OdgovorObjavljeno: Po jun 13, 2011 9:53 am
Napisal/-a cicibesika
Eno imam že itak z Gmajnic, za drugo, mojo, sem pa zdajle izvedela, da so mi zgubili vratca (drugačen model) ta z Gmajnic se pa ne sproži vedno.Trixi, te pokličem. A lahko še kdo posodi živolovko?
Sem čisto paf, ker tam, kjer je hranila ena gospa, so praktično izginili vsi muci, preostali štirje so pa zmigrirali na moje hranišče in imam zdaj že toliko muc na hrani, da komaj zmorem fizično in finančno.

Re: Pomoč pri odlovu

OdgovorObjavljeno: Sr jun 15, 2011 3:11 pm
Napisal/-a cicibesika
Včeraj ujeta 2 muca (ozirom trije vendar en že z odrezanim ušesom). Odpeljana v zavetišče, kjer so ugotovili, da sta že kastrirana in tako lastniška vendar nečipirana. Lastnik ju je celo iskal in ju prišel iskati. Čipirana sta šal domov in upam, da ne bosta več na cesti. Kar pa dvomim.
Tako, da zdaj ostanejo še trije, ker eden, ki so mi ga opisovali, je bil v petek povožen.
Tako se je, vsaj delno, razrešil misterij novih muc na lokaciji.

Re: Pomoč pri odlovu

OdgovorObjavljeno: Ne avg 07, 2011 12:47 pm
Napisal/-a LaliLoki
Js živim dve postaji naprej od kliničnega pa bi lahko šla kdaj nahranit, če bi blo treba, samo povejte mi, kje točno se jih hrani pa s čim. V Lj sem praktično vedno čez teden in vsaj dva vikenda v mesecu, ponavadi pa še več.