čvekava papiga
Muce, ki iščejo dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy, Bela šapa, Trixi
čvekava papiga
udomačen tiger
čvekava papiga
Kraj: Okl.Ljubljane
Bela šapa je napisal/-a:... 10krat v treh letih bo gotovo kdo (ali več njih) pripravljen za kakšno urico popaziti na muce in jih animirati. Sploh v Ljubljani.

udomačen tiger
jernejch je napisal/-a: ne da se bockamo?
(vsaj štirinožni člani...)
udomačen tiger
jernejch je napisal/-a:All je zelo skrbelo, kje bo našla varstvo, in tudi mene prvič - prvič, pa nikoli več. Še vedno sem na forumu našla varstvo (še celo tako, da so trikrat na dan hodile gledat in skrbet zanje), tudi all sem skupaj z gipsy priskočila na pomoč in se je vse lepo izteklo. Tako da ni nobene potrebe, da bi mačke dejansko bile same več kot en dan, ker vedno lahko pride nekdo pogledat. Na forumu nas je cel kup zanesljivih in izkušenih mačkarc, ki pridemo brez problema, še prav z veseljem poštimat, nahranit, spucat, pocrkljat ... Sem tudi zato vesela, da imamo ta forum
No, sedaj pa le nehajte s hudo krvjo. Bottom line je - za mačke se lahko vedno najde varstvo, le dovolj zgodaj je treba povedat, sicer pa smo tudi zadnjo minuto že našli varstvo, če je blo treba. A nismo tukaj zato, da si pomagamo, ne da se bockamo?

plašen zajček
Mogoče kaj veste kako muce prenesejo “počitnice” proč od doma? Pač namesto, da iščem nekoga, k bi hodil k meni domov, muco za čas moje odsotnosti raje odpeljem k nekomu, ki lahko ta čas popazi nanjo? Najbrž je to odvisno od posamezne muce, samo načeloma kako velik stres to lahko predstavlja in kako naj ocenim, če bo za mojo muco to ok?
Prav za vsakogar je kakšna na zalogi 
plašen zajček

udomačen tiger

vsem nam je v interesu, da oddamo muce v dobre roke. nekdo, ki ve, kakšno žival išče, kaj ji lahko nudi, kaj vse ga skrbi, kaj vse bi rad vprašal, je gotovo boljši potencialni posvojitelj kot nekdo, ki zagleda muco na sliki, in že ima telefon v roki

udomačen tiger
plašen zajček
Bomo doma še eno debato ruknli in pol se oglasimo, ste me potolažli
Sigurno pa mi je bolj pomembno, da se z muco ulovimo in da bo za vse kar najlepše, kot pa kakšne barve dlako ima...itak so vse lepe in kosmate, tvoja je pa vedno najlepša 
čvekava papiga
ampak imam eno vprašanje...oz. dilemo. Naši mami bi na vsak način rada 'vsilila' eno muco. Izgubili smo očeta leto dni nazaj in je zdaj sama in jaz jo prepričujem, da bi ji muca koristila. Zaenkrat se še ne da. V glavnem, zanima me če lahko začasne skrbnice/skrbniki malo pobrskajo po spominu in mi povedo, kateri muc bi ustrezal zanjo. Dejstvo je, da če bi izbirala zase, mi je vseeno kakšen karakter, čistoča, itd. za njo je pa pomembno, da je muc miren, čist, ne skače po elementih (kar vem da je skoraj nemogoče), ni preveč 'divjak'..sama se namreč težko giba in muca, ki bi ob vsakem odpiranju zunanjih vrat morala lovit oz.bi ji cel čas skakal po omarah in bi morala skrbet kdaj bo kaj razbil, ne more met. Saj pravim, vem da je mačkoljubom vseeno za te stvari, ampak moram imet te 'kriterije' če jo hočem prepričat. Ni, da ne bi marala živali..jih ima rada, vendar ima do njih nek rešpekt in muc bi moral bit res miren in prijazen, da bi ji ustrezal. Aja, bo pa samo eden, ker že za tega bo borba v prepričevanju 
zvesti pes
udomačen tiger
čvekava papiga
in ji je bilo čisto kul. Vem, da bi se navadila, ker drugače ji sploh ne bi težila!! Helena, hvala, bom pogledala za Rožico. IN šla v napad 
zvesti pes
Kraj: Celje

Po forumu brska: Bing [Bot] in 11 gostov