Lia je zdaj 3 tedne na svojem kavču, s posvojitelji smo v rednih stikih. Ima se odlično,spi na kavču, nujno se mora vedno nekoga tišat, nalimala se je na svojega šefa, ki ne more nikamor brez, da bi mu sledila
Kdaj pa kdaj je par uric sama doma in takrat je v boksu in spi. Navajena je, da po sprehodu sama skoči v banjo, kjer ji umijejo tačke in potem gre hitro na kavč. Deležna je ogromne količine sprehodov, največkrat gre s svojim šefom kam v gore in leta sem in tja. Na eni od gora ima prijateljico s katero potem drvita kot zmešani. Hodi v pasjo šolo, kjer je vedno bolj pridna. Veliko delajo na tem, da ne bo tako vlekla na povodcu in da ji odvračajo pozornost od psov (s tem bo še kar nekaj dela, saj ji je toliko do igre s psi, da ni za povedat). Je še vedno zelo zelo hiperaktivna, vedno v gibanju, pri miru je le ko spi. Umikati morajo vse čevlje s hodnika, ker si jih prec nese v svoj boks in začne obdelovati (je že ena superga šla po gobe
). Dela z njo jim ne zmanjka, veselja pa tudi ne in so nadvse srečni, da jo imajo. Pravijo, da so si prav usojeni. Ješča ni prav zelo (tudi pri meni ni bila), zato ji za čez brikete redno kuhajo faširano meso (in se zavedajo, da jih vrti okrog prsta
).
Torej dobila je krasen krasen dom, lastniki so super! Dlaka se ji je še dodatno popravila, zdaj je lepa svetleča in mehka, pridobila je še kar nekaj mišične mase in zdaj izgleda še bolj atletska.
Včeraj sem bila z njenim šefom in njo v pasji šoli in jo malo preslikala. Še vedno je ena glista, ki se meče po tleh, skače, grize,...vse, samo pri miru ni
S svojim šefom
Pozornost
Šema
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!