Stran 1 od 1

Decembrska stojnica DZZŽ Kranj

OdgovorObjavljeno: So dec 01, 2012 9:36 pm
Napisal/-a kozmopolitanka
Juhuhu, december je skoraj tu! :)
Če dobri možje načrtujejo kakšne nakupe, naj bodo letos ekstra dobri in z nakupom izdelkov DZZŽ Kranj pomagajo tudi brezdomnim in zavrženim živalim.
Priložnost za nakup v živo bo v soboto, 8. decembra, med 8. in 20. uro v TC Supernova v Kranju (Savski otok). Med drugim boste lahko izbrali prisrčna darila, kot so naši copatki, otroške knjigice, mucki in kužki za srečo ter seveda koledarji.
Jasno, poleg Božička in Dedka Mraza ste dobrodošli tudi vi ;) Se vidimo!

Re: Decembrska stojnica DZZŽ Kranj

OdgovorObjavljeno: Ne dec 02, 2012 9:09 am
Napisal/-a oaza88
Točneje: v Mercator centru v TC Supernova v Kranju - Savski otok.

Tudi mačja droga se že šiva! 8)

Re: Decembrska stojnica DZZŽ Kranj

OdgovorObjavljeno: Sr dec 05, 2012 8:07 pm
Napisal/-a kozmopolitanka
Poglejte, kakšno presenečenje nas je čakalo danes zjutraj! Pridni škratki so očitno šivali vso noč in zašili celo skrinjo brckotov z mačjo meto – malih in velikih, z ropotuljico in brez. Med njimi so tudi taki, decembrski – s prazničnim motivom, še posebej primerni za decembrsko obdarovanje vaše mačke – najlepše in najboljše mačke na svetu! = )

Pa to še ni vse! Pridodali so še polno vrečo miši Met in mišk Metk – vse za vaše mačje kosmatince!In pustili so nam tudi sporočilce:

DONC SE SPRAV`MO PA ŠE TUTKE ŠIVAT!
PA 1 PRESENEČENJE BO TUD` ŠE PRŠU!
= )
Pridni škratkiUpamo, da bomo lahko škratkom po zaključku naše sobotne stojnice pustili sporočilo: hvala, dragi škratki – vsega je zmanjkalo! Z izkupičkom bomo pomagali brezdomnim in zavrženim mucam še naprej. Vi pa...khm.... kar pridno šivajte še naprej


Slika

Re: Decembrska stojnica DZZŽ Kranj

OdgovorObjavljeno: Sr dec 05, 2012 9:02 pm
Napisal/-a Cats
Super pridne škratke mate :D