udomačen tiger
Re: Daj si duška
mateja javim, če bom tik pred tem, da se zgodi pa uskladimo vse mogoče črne liste

Moderator: andreja
udomačen tiger

Ampak le glej prosim, da pol ponve ne parkiraš na mojo betico ker "se pač zgodi"
Mam čebelce po novem doma, veliko njih. No en roj al kako se reče tej enoti
Edino mam problem... baje pri nas ni divjih čebel in so vse "gojene" al kaj so že, zdej me pa skrbi, da bi me kdo obtožil, da sem jih iz Hrvaške prešvercala, ker nimam pojma od kje so priletele in bi pravzaprav komot tudi iz Hrvaške, ampak jaz jih pa pač mam ane, šment.
Ziher so prešvercane...
Zna bit, da me to lahko bolj skrbi kot pa dejstvo, da so bojda sitne, ko so lačne, meni se pa sanja ne s čim se jih futra 

udomačen tiger

udomačen tiger

Že vidim članek:
... v 23 letih se res kakšen podatek lahko malo obrabi. Sladko? Si ziher? Da ni sladko ognjeno vodo? Da je bolj ziher 
dokler se ne odločim al jih bom od(pro)dala, vzrejala kot čistokrven brez rodovnika al pa mogoče registrirala zavetišče za čebele. Al jih bom pa kar brez tega oddala, pa bom izvajala nelegalno dejavnost zavetišča al kako se že tej znanosti reče 

udomačen tiger
Sem mela vedno občutek, da sem rojena za medijsko zvezdo

udomačen tiger
;slavica je napisal/-a:pokliči lokalno čebelarsko zvezo, to je pobegel roj, ki ga verjetno kakšen čebelar že vneto išče
Jaz sem pa hotla enkrat v prihodnosti napisat, da sem jih oddala in živet v veselem pričakovanju vursovega vabila na razgovor.
U R talking with a professional (bee švercer).
Išče jih noben ne, so se predvidoma kar same odselile in so trenutno precej visoko, tako da je prvi poskus oddaje spodletel. Zato pa tudi vem, da dokler niso lačne, ni panike, če pa ratajo.... no, pol zna bit pa panika 

udomačen tiger

slavica je napisal/-a:še jaz PS:
kaj dosti sama ne šari okrog njih, branile bodo mlado matico in boš videla vraga; pa čik prižgi;
resno mislim, cigaretni dim jih umirja, moj ex tast,čebelar, je puhal samo takrat, ko je delal pri čebelnjaku
Šemo si, ma mona no!
Pol jih pa že rajši napijem. Zna bit, da pridejo štuk nižje. Jih bo vsaj lažje pobrat 

udomačen tiger
:

udomačen tiger
udomačen tiger

udomačen tiger

IsKrIcA je napisal/-a:Ja sam, če majo kam med spravit najbrž...pol rab sleepy čebelnjak

udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Nič večerje ne dobijo danes, babe sitne!

udomačen tiger

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov