udomačen tiger
Re: Daj si duška
. Zdaj je pa res že zadnji čas, da me mine optimizem oz.utopizem 
Moderator: andreja
udomačen tiger
. Zdaj je pa res že zadnji čas, da me mine optimizem oz.utopizem 
udomačen tiger
?knedl je napisal/-a:leia kaj pa če se za vsak slučaj kej kmal vidmo še kje, da ne bomo slišal da si lepega dne pozabla dihat?
)
udomačen tiger
slavica je napisal/-a:dragi duško, še tole ti povem, potem te pa pustim pri miru - a lahko prosim naša Sisi pozabi, kako
se predali odprejo?

udomačen tiger
slavica je napisal/-a:no, evo. Zdaj je pa res že zadnji čas, da me mine optimizem oz.utopizem
udomačen tiger

Skuiki je napisal/-a:V prostorih zavetišča mora biti oglasna deska, na kateri se objavljajo podatki, pomembni za delo zavetišča. Imetnik zavetišča mora iskati skrbnike živali tudi preko sredstev javnega obveščanja, ki so pripravljena tovrstna obvestila objavljati zastonj. Imetnik zavetišča ima lahko spletno stran na internetu, na kateri so fotografije in osnovni podatki vseh najdenih živali (spol, starost, kje in kdaj je bila najdena).
(8. člen Pravilnika o pogojih za zavetišča za zapuščene živali)
Me je pa vedno zanimalo, čemu naj bi potem služile objave o najdbi živali (ne o živalih, ki že iščejo nov dom), če objavijo le del najdenih živali in po kakšni logiki se tam žival znajde ali ne znajde. Imaš namreč kar nekaj spletnih strani zavetišč, kjer izgleda da niso v zadnjem času sprejeli prav nobene živali.
Nekako se mi zdi seveda logično, da zavetišča ne objavijo živali, ki so čipirane in imajo na čipu podatke, s pomočjo katerih takoj najdejo lastnika.
in me je zagrabla abstinenčna kriza. KVG, jaz grem med vzreditelje, pa med bodyrockerje. Z zavetiščarskim bullshitom naj se pa uzalud j*** kdo drug!

Vixen je napisal/-a:Lenčija pusti na miru, on je čisto neškodljiv

Verjamem, da tega nihče ne sme vedet in je treba skrit.
, ki še kar niso ugotovile, da v letu poprej isti s.p. ne bi imel 65 jurjev dobička, kot je sam zatrjeval (da ga nima, in da se je nekdo "zmotil"). Morda pa bodo zdaj kaj res ugotovile...

sleepy je napisal/-a:Z zavetiščarskim bullshitom naj se pa uzalud j*** kdo drug!
, ampak čisto iz rok pa ne morem spustit tegale. Vsaj še malček ne
Prepustim pa da final cut, če se kdo javi in bi si to želel 

udomačen tiger

udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Sem ravnokar srečala in prečohala tri male stafordske babe v skupni starosti 9 mesecev![]()
jst bi tud 
udomačen tiger

udomačen tiger

Tri za pojest lušne rjavo bele babe
Take, da človeku neumnosti na pamet padajo. Smo se srečali na pločniku med prečkanjem ceste. Pa prosim ne mi zdej imiđa ene strašljive zaj*** pokvarit, pa zaupno razširit kako neugledno neurejena se Šlepi šeta po cesti in cvili ko eno malo dete. Je malo manjkalo, da ni samo lužca od mene ostala

udomačen tiger

zvesti pes
visinnox je napisal/-a:Tale sleepy vodi zelo, zelo zanimive samogovore, mi je žal, da kaj več ne razumem, pa očitno tudi drugi ne, ker so še vedno bolj samogovori.
Vseeno, bravo sleepy, vsaj nekaj informacij pa le razumem...

visinnox je napisal/-a:Tale sleepy vodi zelo, zelo zanimive samogovore, mi je žal, da kaj več ne razumem, pa očitno tudi drugi ne, ker so še vedno bolj samogovori.

Pozabla. Eni, ki samo berejo, vendarle počasi nekaj dojemajo. Ker so dojeli, malo z mojo pomočjo, pa še več s pomočjo organov
, da njihovo razglašenje "absolutne resnice", da nikogar nič ne briga in se ne sme nihče vtikat v delovanje zavetišča, pač ne drži tako, kot so sami to razlagali, čeprav se posamezni dobro urjeni zelenci še trudijo prodajat ta blef. Ampak celo najbolj samovšečnim in vasezagledanim je postalo jasno, da tako pač ne gre. Škoda, da se tega niso zavedli prej, pedno so svojim zavajanjem povzročili škodo na račun uresničevanja ene od temeljnih človekovih pravic. (So to uresničevanje preprečevali). Pa jim seveda na misel ne pade, da bi svojo zmoto priznali, kaj šele, da bi škodo, ki so očitno jo naredili, popravili ali se, bog ne daj, celo opravičili...
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov