Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To dec 23, 2014 4:07 pm

Re: Daj si duška

Kaj se lahko ta kašelj in smrkelj že enkrat nehata no?????? Sej smo že skor 14 dni doma, da ne omenjam koliko evrov je že šlo za take in drugačne zadeve ki bi naj pomagale... :dash: :stop:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 23, 2014 4:18 pm

Če še nisi, ukini mleko in mlečne izdelke. Mnogim pomaga. Se pa spomnim, da se mi je enkrat nek čuden prehlad vlekel 14 dni, nič ni pomagalo. Potem sem pa šla čez vikend ven na mraz (sneg) delati s konji, porabila goro robčkov in se pozdravila :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 23, 2014 8:33 pm

Stojim v vrsti, za mano gospod, ki je imel samo šopek rož in dve čokoladi. Seveda sem ga spustila naprej. Pridemo do konca blagajne, plača in vidim da ima tri čokolade. Uganite za koga je bila tretja? Zame, "za lepo gesto, je rekel". Pa še "zadel" je, med vsemi mlečnimi, je izbral zadnjo črno čokolado. :))))) :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 23, 2014 10:09 pm

Včeraj nabavim smrekco skupaj s podstavkom...in jo postavim v kot v dvneno da se bo "aklimatizirala", vidm dons dopoldan da se je mal nagnila...ok ajde, vzamem kladivo obrnem smrekco in fino potolčem po podstavku, da se bo smrekca bl usedla...in razkoljem podstavek. :lol: Zdaj pa ne vem a je res tko švoh tale les al sm pa jaz preveč sklec nardila v zadnjem času. :lol: No je sestra pol rešila situacijo, ker se mi je itaq kr obraz na dol obrnu in sm jo poklicala glih k je bla na tržnici in je kupla nov podstavek tko da zdj smrekca stoji. Zaenkrat. Trkam. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 23, 2014 10:10 pm

No, in pol pravijo, da so mački nevarni za smrekce :rolleyes: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 23, 2014 10:13 pm

Vem ja :D Me pa ful zanima kako bo tamala kuža (beri: mali gavnar) jutr reagirala na smrekco...hm mogoče bi jo blo boljš zabetonirat... :O :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr dec 24, 2014 5:51 am

rozika je napisal/-a:Stojim v vrsti, za mano gospod, ki je imel samo šopek rož in dve čokoladi. Seveda sem ga spustila naprej. Pridemo do konca blagajne, plača in vidim da ima tri čokolade. Uganite za koga je bila tretja? Zame, "za lepo gesto, je rekel". Pa še "zadel" je, med vsemi mlečnimi, je izbral zadnjo črno čokolado. :))))) :girlblush:

:good: zate in za gospoda! :)

Dragi Duško, daj mi drži odprte oči, vsaj po poti do službe, da se ne bi kaj zgodilo ... sem bila pridna včeraj in sem od prihoda iz službe in ponovnega odhoda v službo pekla in pekla in pekla. In ravno, ko bi morala začet pospravljat, je zazvonil telefon - jagodka, ob pol enajstih na sodišču ... pa silly me vpraša, če je to mišljeno takoj in seveeda je bil odgovor pritrdilen, kako pa drugače. In sem šla ... :truce: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 24, 2014 7:02 pm

Hvala ti, dragi Duško :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 24, 2014 7:47 pm

:window:
mal za foro ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 24, 2014 8:08 pm

Da se spuščamo v vrsti, sem že večkrat videla in naredila. Nazadnje tik preden sem to jaz naredila. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 25, 2014 5:42 pm

Kolk sovražim praznike... edino, kar je še sploh hujše kot so prazniki, so delovni dnevi... :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 25, 2014 6:49 pm

A veš kaj je še huje? Delovni dnevi ob praznikih (beri: dan prej in po). Med tem ko naj bi se med prazniki obiskovali itd. sta moja starša kot prodajalca izčrpana do konca, tako da so pri nas prazniki ravno obratno kot naj bi bili.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če dec 25, 2014 10:11 pm

Jaz pa mam rada praznike. In delovnike. In vikende. In dopust. In delo od doma po uradno končanem delovniku in hvalabogu da vse to je :)

Imam pa tudi eno miceno željo za Duškota: naj prosim napovedana burja traja vsaj ene dva tedna in naj bo, lepo lepo lepo prosim, fejst močna :angel:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če dec 25, 2014 10:40 pm

Dragi :santa:, a bi lahko ljudje, ki mislijo v isto smer in se drugače prav super razumejo, nehali z brezveznimi zamerami in kregi, pa se raje pogovorili, ko se kje zatakne? Saj vem, da je želja za počit od smeha, ampak probat ni greh :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 26, 2014 12:13 am

Delam v trgovini rozika. Vsi trgovci smo tak cas izmuceni. Res pa je da si eni ne pustimo praznikov unicit. V zadnjih osmih letih sem delala popolno vsak predbozicni vecer, ter vsak silvester. Je neizbezen del sluzbe, ki pa na koncu placa za poloznice da si m toplem, da imas hrano, ter da lahko obdarujes najbljizje ce imas sreco. Ampak to je za v tadrugega duskota.
Osebno delam tudi marsikatero nedeljo in dela prost dan, ampak sem se navadila.
Vtaknem duracel baterije (prevod :coffeecup: :morningcoffee: ) Stisnem zobe, naredim plan kaj je treba narest, in gre. Vsako leto za bozic kuham za druzino (od 4-12 ljudi), zrihtam predjed, vsaj 2 solati, meso iz pecice, cel bataljon stranskih jedi, sladico, in to med drugim vedno vsaj za dve osebi z prehranskimi potrebami. Pa mi ni tezko. Pa sem vedno ponosna ko mi rata. Ko impresjoniram goste, in se toliko bolj srecna ko vidim da so krozniki pomazani, z enimi petimi RPTji vred.
Bozic v odraslosti je kar si ga naredis in sem ze od osemnajstega leta starosti dezurni kuhar za tiste clane druzine ki me imajo radi. Nebi zamenjala tega za "pocitek" samo zato ker se mi po 10+ urah sluzbr "ne da"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 26, 2014 12:23 am

:clap: Sorcerer, jaz sem čist ponosna nate...ne samo zato ker si pridna in kuhaš itd...ampak predvsem zato, ker si borbena in se ne daš "malim problemčkom" :clap:
Najlažje v življenju je jamrat, eni pač nismo za to ustvarjeni, čeprav bi upravičeno lahko počeli samo to.
Lepe praznike, Sorcerer <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 26, 2014 6:35 am

Pri meni oče dela od jutra do večera... V celem letu ima kakšnih 10 dni frej, pa je zaposlen kot invalid, da je praktično več kot 30let na nogah se mu že pozna na zdravju pa še kar vztraja trma trmasta samo da bi obdržal službo. Še ponoči ga v času koncertov kličejo, da odpre trgovino in da robo... Plačanih nadur skoraj ni. In ja inšpekcija ve za to, pa se ne premakne. Imata oba starša hude poškodbe od dela in nam je vsem jasno da bosta na koncu pristala na vozičku.... Ni prav dober občutek. Mama se zdaj malo špara in gre včasih na blagajno, da vsaj malo sedi ampak je prepozno (uničena kolena, znucana vretenca, trda medvretenčna ploščica itd.). naslednjič ko se bo boste hoteli jeziki na prodajalce, dvakrat premislite ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Pe dec 26, 2014 7:55 am

Sorcerer :*
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 26, 2014 8:11 am

Hvala punce.
Tudi jst mam trenutke ko kdaj u duskota postokam. Vcasih celo preveckrat. Ampak je bolj z namenom da se skiham, si dam dovoljenje za par trenutkov sibkosti, in potem grem dalje.
Rozika, ce tvoja starsa ne zmoreta ali ne zelita vec polnega bozica, se ponudi za kuharico/gostiteljico. Tule je moja pripravljenost kuhat cist spremenila odnos babice do bozica ker se ji ni treba matrat.
Srecen bozic vsem.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 26, 2014 9:01 am

Spečem potico, meso kot vegi pač ne. :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov