udomačen tiger
Kraj: Dravograd
Re: Daj si duška
(pol se pa js oglašam)
podpis: šekrsemenokostjakjs

Moderator: andreja
udomačen tiger
Kraj: Dravograd

jaz po moje niti nisem pretirano suha (trenutno ne, ker sem pridno začela športat - tako da se na kosteh vendarle drži nekaj mesa
), ampak ko ti cifra 36 visi kot v tistih reklamah za shujševalne preparate, manjše pa sploh ne prodajajo, pa res ni fajn ...
in ne, nisem jim odvrnila, da so oni pa predebeli
sicer je huda ko sam hudič, da so vsi tako grozni in ji ves čas nekaj v ritko tlačijo (je pač treba kontrolirat temperaturo, ane
), pa jezna, ker je morala biti v transporterju, ampak ker je že začela jesti in piti, smo najsrečnejši na svetu 
pa sem rekla, da je cepljena - je bil kar malo začuden
danes pa je receptorka ugotavljala, da je Leia gotovo zunanja mačka, ker ima take "lovske" učke 
udomačen tiger
. Hmm, mogoče razmišljati o zamenjavi veterinarja?
), samo očitno srečujejo ljudi, ki precej slabo skrbijo za svoje mačke
mislim, videti je bilo, da so navajeni necepljenih, zunanjih, ne-S/K mačk itd.
notranje mačke so pa prej izjema kot pravilo v naših koncih 
udomačen tiger

udomačen tiger
imam pa še vedno težave z ker mam št. ene košarice 70a eno pa 70b in kakšno potem kupit
to je čist anti duško ampak šolo sem spedenala

udomačen tiger

Didi je napisal/-a: imam pa še vedno težave z ker mam št. ene košarice 70a eno pa 70b in kakšno potem kupit
al pa pač kupiš b in tisto a mal podložiš, če te moti
pa precej je treba sprobavat, ker so tako različni modeli, da niti od iste firme dva nimata enakih košaric
sicer sem z veterinarko dogovorjena, da če bi se kaj poslabšalo, lahko jutri spet pridemo, ampak mislim, da ne bo potrebno
zdaj sicer spi, ker je tako utrujena od vsega, da se mora malo spočiti, se je pa že tudi igrala danes, jedla je brikete in tudi pila je 
udomačen tiger
Leia je napisal/-a:Didi je napisal/-a: imam pa še vedno težave z ker mam št. ene košarice 70a eno pa 70b in kakšno potem kupit
sem pozabila napisat: kupiš dva, zrežeš na pol pa sešiješ skupi?al pa pač kupiš b in tisto a mal podložiš, če te moti
pa precej je treba sprobavat, ker so tako različni modeli, da niti od iste firme dva nimata enakih košaric
![]()

udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
.
udomačen tiger
all je napisal/-a:Meni je tudi smešno, ko me pri vetu vedno sprašuje, če gre muca kaj ven, če pije mleko, ...
(To blo lani pri cepljenju, tja se sigurno ne vrnem več)
udomačen tiger

udomačen tiger
) kar nekaj dobrih novic!
(nanaša se seveda na diagnozo, ne na ono o faks strokovnjakih in enih čudaških številkah....)
udomačen tiger
Bi mogla vidt njen izraz na obrazu.
Sploh ne morm vrjet, da veterinarji lahko kakšno tako izustijo...
še vedno mi ni jasno od kje take cene pri nas, se spomnim ko si razlagala koliko so nekje hoteli za rihtanje Tare... 
udomačen tiger
o šit...njegovo obnašanje je nesramno in več kot očitno se ima za nekaj več, preveč pojma o mačkah pa zgleda tudi nima, mene pa toook fest jezik srbi. In glede na to, da je očitno pričakoval nek odziv na njegovo frajarjenje, sem bila raje modro tiho, čeprav mi je šlo na
In končno se je potem pobral še z parimi pripombami, ki jih nisem v celoti slišala.
In zakaj se morajo eni vedno v vse vtikati? 
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
čvekava papiga
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov