udomačen tiger
Re: Daj si duška
To so pa že leta za sive lase. 
Moderator: andreja
udomačen tiger
To so pa že leta za sive lase. 
Samo več jih bo, če se sekiraš
(ena, k je pred davnimi leti ob pogledu na starše ugotovila, da genetiki pač ne moreš uiti, potem pa prvi beli las odkrila pri 20ih
)
udomačen tiger

udomačen tiger
, iz rok mi pade čisto vse, kar danes primem v roke (ne, dragi, ne bom te malo potipala za dobro jutro!
), spet me je zvil želodec (srečna jaz, skor 2 tedna je bil mir), sitna sem pa tolk, da si bom okrog vratu obesila napis: "POZOR, HUD PMS!" 

udomačen tiger
Pred mano z vozičkom gospa, ki je bila ravno na vrsti, tako da se res nisem mela kam umaknit. V tem momentu pa pod noge prileti še smrkljica "Dejte plac hitro! HITRO!", ker je bila ravno njena mamica pred mano že na vrsti. Ja pa kam nej splezam no?

udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:Aha pa še včeri v trgovini: stojim zraven vozička in zlagam robo na trak pred blagajno. ZA MANO neka stara mamca na trak odloži banane,---

), in pride noter mama z dvema otrokoma, eden je bil dojenček, drugi pa že večji.
papagaji so po moje od šoka utihnili, mali je pa z velepomembno in samozadostno faco odcapljal stran.
jaz sem bila čisto preveč šokirana, da bi kaj rekla, mami pa se je vse zdelo čisto normalno.

udomačen tiger
Meni je bilo ful smešno, ko sta prišla starša + 2 otroka, en še v vozičku in začne mamica to punčko v vozičku spraševat kakšen sladoled bo? Kako naj eno dete, ki še hodi verjetno ne, ve kakšen sladoled bo?
Ampak mora ona povedat, če ne ji bo vsiljena tuja/starševa volja in to pač ni kul. 

ajm strooooooong 

udomačen tiger
Kraj: Prebold

udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:......, sitna sem pa tolk, da si bom okrog vratu obesila napis: "POZOR, HUD PMS!"
da bi se ti čim prej in za veke vekoma amen obrnilo v:

udomačen tiger

čvekava papiga
Dr. Miška je napisal/-a:Toliko norih klicev, kot jih imam pa za Guccija pa še ne.Vsi so si od nekdaj želeli natanko takega psa in mu bodo nudili najbolj popolne pogoje, bolj kot mi in ga hočejo takoj zdaj! Ko pridemo do tega, da se z njihovo psičko ali dvema ne bo razumel, da ne sme jest Hoferjeve hrane in da se oddaja s posvojnino, potem pa rečejo, da bodo še malo razmislili in da pokličejo nazaj.
Upam, da ga najdemo čimprej. Je pa folk nepismen, ja, se niti toliko ne potrudijo, da bi prebrali pogoje za posvojitev. Ampak kaj češ, tudi taki imbecili tlačijo to zemljo 
udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
capka je napisal/-a:Vsi te klici pomenijo samo to, da bo slej, kot prej poklical en normalen. Sej samo enega rabimo.![]()

oaza88 je napisal/-a:taperverčki je napisal/-a:......, sitna sem pa tolk, da si bom okrog vratu obesila napis: "POZOR, HUD PMS!"
da bi se ti čim prej in za veke vekoma amen obrnilo v:
POZOR HUDo prijazen PMS!
![]()

čvekava papiga
sleepy je napisal/-a:Sej tole je sicer res, ampak no.... temu se pa reče pozitiven pristop!
Samo upam, da ne bo trajalo tri leta tako, kot je pri Snifu. 
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov