AjBeLePu je napisal/-a:Punce, tudi jaz bi potrebovala pomoč oziroma moja smrklja ( ljubkovalno seveda - moja sestrična ). Včeraj je v MB v Planetu Tuš našla dve muci in me je klicala, če bi lahko jaz imela ti dve za začasno do oddaje. Problem se zatakne - moj oče. Ne bi verjel, da bosta tu le do oddaje. V Mb zavetišče ju noče dati. In če ju slučajno prevzamem v svoje okrilje, kako potem S/K, in tako naprej?
Da bi pri vas prevzeli ti dve, verjetno ni možno a ne? Že tako ste polni, v MB zavetišče pa ga tudi jaz ne bi dala..
Vprašanja o stanju kapacitet so brez smisla. Če bi imeli kje kašen prostor, ne bi imeli trenutno 20 muckov na cesti, ki jih sicer spremljamo a nimamo kam dat.
Do nadaljnega pri že obstoječih skrbnikih nameščanje ni mogoče niti če gre za nujne primere. Razen, če se javi kdo na novo ali se zgodi nekaj posvojitev. Pa še tukaj je vprašanje ali nam bo ratalo prit čez to poletje brez da bankrotiramo.
Obrni se najprej na mariborsko zavetišče, če je možno vsaj s/k, cepljenje in čipiranje, brez da so mačke sprejete. Eventuelno se lahko dogovorimo za veterinarsko oskrbo, če tam ne bo šlo, vendar ostajajo stroški hrane na tvojih plečih zaenkrat, prav tako je potrebno muce na poseg in cepljenje vsaj do Celja pripeljat ali celo do Trbovelj.