Displazija kolkov pri mačkah
Vsakršne izkušnje in nasveti bi bili dobrodošli, ker o tem se piše tako malo oz. vsaj jaz nisem ničesar razen osnovnih informacij, ki jih že vem, našla niti na tujih straneh.
Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema

udomačen tiger

udomačen tiger

Najverjetneje bom pa šla kar k dr. Miklavžinu jo pokazat, da pove še on, kako in kaj.
 Najverjetneje bom pa šla kar k dr. Miklavžinu jo pokazat, da pove še on, kako in kaj. 

udomačen tiger

Kraj: Kranj
			        nevidna bolha

. Njegove težave se kažejo kot občasno in nenadno šepanje na zadnjo tačko ter nekako okorna hoja ter malo puklasta drža. Že po naravi je ekstra neroden, sedaj pa je še bolj obotavljiv pri skokih, ipd.  Vetke MH so priporočale obisk fizioterapije, operacija še ne pride v poštev, kot sem razumela. Po praznikih ga bom peljala k dr. Porenti po priporočilu predhodne skrbnice.
 . Njegove težave se kažejo kot občasno in nenadno šepanje na zadnjo tačko ter nekako okorna hoja ter malo puklasta drža. Že po naravi je ekstra neroden, sedaj pa je še bolj obotavljiv pri skokih, ipd.  Vetke MH so priporočale obisk fizioterapije, operacija še ne pride v poštev, kot sem razumela. Po praznikih ga bom peljala k dr. Porenti po priporočilu predhodne skrbnice. . Pazimo tudi, da ne skače iz previsokih višin, da so stoli pri mizi odmaknjeni, ipd.
 . Pazimo tudi, da ne skače iz previsokih višin, da so stoli pri mizi odmaknjeni, ipd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov