I_love_you, jih niti ne mislim tam pustiti. Zato pa se še mal dogovarjamo, ker je malo tehničnih in papiroloških težav z ambulanto. Grem pa v ponedeljek osebno tja v zavetišče se pomenit.
V glavnem, za vseh pet bo poskrbljeno kot je treba in hkrati tud preprečeno, da od te mamice in mladičkov ne bo več teh "skrbi"

.
Bom iskrena... sem si mislila o.k., moj "fizični" začetek v tole mačjo sceno bo tak, da bom "našla" enga mladiča, pa ga oskrbela in poskrbela zanj po vseh reglcih... in niti pod razno si nisem mislila, da bo pa mi pot prekražala mama muca s štirimi mladimi... In iskreno, tole je za mene kr psihični zalogaj, saj sam tuhtat kaj nardit, kako koordinirat stvari, kam vse poklicat, na koga se obrnit po informacije... skor, da lahk rečem, da zarad teh mačkončkov ne spim prav dobro

..ampak kot pravijo, vsak začetek je težak..ampak nekje je treba začet.... in še danes razmišljam vse možne variante reštve, če slučajn ena "pot" propade...
Je pa zanimivo, ko sem se odločla, da tale projekt speljem kot je treba z vso odgovornostjo, so se mi začele stvari odvijati... ljudje so mi pripravljeni pomagati, sodelovati, ...
Itak pa, en sončnni žarek danes pa je seveda ZS Mame mie!
Tak, zdej pa morem it še kej nardit za službo, ker drgač ne bo evrčkov za hrano, ker sem več zunaj kot pa v laboratoriju

.
Direktor me že "zaj***", da boga moja pluča ko hodim tolk na čik.