nevidna bolha
Lokacija mačk
Zadeva je takšna - v naselju imajo problem z mačkami, za večino se ne ve čigave so, naj bi bile od neke ženske, vendar ne vem če je nekdo lahko lastnik 10 ali več mačk, sploh na tak način kot je to tukaj, dvomim tudi da so mačke čipirane, niti niso cepljene ali s/k, ker se veselo razmnožujejo. Kje točno ta ženska živi, ne vem, niti ne vem podatkov, ima pa na začetku ulice vrt oz. njivo in nekakšno lopo in ograjen prostor za race in kokoši, tam naj bi se mačke večinoma zadrževale, tudi hrani jih tam. Njen mož (predvidevam da je mož) mladičke utaplja v sodu z vodo , to vedo vsi, niti sam ne zanika, ker tako se je menda že včasih delalo in tako je pač prav. Prebivalcem, sploh tistim tabližnjim, gredo mačke seveda strašno na živce, do neke mere je to za razumet, saj je vse posrano po vrtovih, pa tudi po terasah in polulano in nonstop se gonijo, nekatere so tudi že na daleč videti bolane ali kaj jaz vem. Tako jih na veliko zastrupljajo, streljajo z zračnimi, nekaj jih povozi, pa se mi zdi da še to bolj zanalašč, ker drugače se tam vsi vozijo počasi, ker je veliko otrok in se mi zdi nemogoče da s tako vožno ponesreči povoziš mačko.
se da kaj stroiti? Ok, prijava na VURS, bom naredila, samo ali lahko prijavim brez podatkov kdo in kaj, samo z natančnim opisom lokacije?
Pomoč prosim, ker tole je katastrofa, da se ti želodec obrača :S