udomačen tiger
Re: Tomi in Tevz
Drugače pa res, kot je že sonja napisala, prav lušna zgledata skupaj s Cosmotom, posebej tam, ko se stiskata
.
Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
.
udomačen tiger
Zelo lepo je bilo videti te fotke, prav zares!
plašen zajček
Se vedno vsakodnevno dobiva multivitaminsko pasto, tezo lepo drzi okoli 4,5 kg (se vsak petek tehtamo), zivahen je normalno, se malo bolj je postal izbircen - ne mara kuhane piske, niti oslica, najboljse so RC vrecke
(te dobiva ob sobotah), pa zraven Adult briketov mu mesamo Dental, kateri so se najbolj priljubljeni. Celo tako se gre, da najprej ven iz posodice izbere in poje dental, potem pa se adult z veliko manjsim veseljem
Je pa res postal fuuul zgovoren macek, za vsako stvar ce ga samo pogledas ali poklices se pogovarja z nami in nam veselo odgovarja.. 

plašen zajček
helena je napisal/-a:all je napisal/-a::offtopic: Nočem bit vsiljiva, ampak jim mogoče omeni, da je posvajanje še enega muca najbolj dobro za Tevža, šele potem za vas.
Ni nujno. Lahko pa mu bi posvojitev pomenila ogromen stres.
Ovcka je napisal/-a:Offtopic: To je ze dva meseca moj najmocnejsi (najbolj utemeljen) argument, pa noce niti slisati za to. Ocim se nekako, mami pa ni sans. Pa skoz kazem fotke muckov, pa saj so ji lustni in vse, ampak ko omenim posvojitev je konec.
Vcasih, ko gre mami zjutraj v trgovino jaz pa se spim, pa misli, da je ostal sam, mijavka s tistim globokim mijav, dokler ga ne poklicem, kako je kadar gremo vsi od doma ne vem (ga moram enkrat posnet, me zanima ce kaj joka ko nas ni, pa kako se obnasa kadar ostane sam s Cosmotom). Nas pa pride vedno pozdravit kadar pridemo domov. 
udomačen tiger
Lubek mali, še ni pozabil na svojega bratca... 
udomačen tiger
Kraj: Dravograd

plašen zajček
Ampak v mojo obrambo, imela sem psa "v bolniski" zdajle 4 mesece (sedaj smo koncno prisli do rehabilitacije), in res nisem na druge stvari tuhtala kot samo na to, kako se bo pozdravil, itd..
), tresemo se obcasno se vedno, hujsamo ne, drzimo tezo nekje malenkost pod 5kg (4.80, 4.90). Se pa Cosmota popolnoma nic ne boji, skace v njega (pomoje je to njegov nacin da ga vabi h igri, ampak Cosmo noce), kadar sva dlje casa zunaj ga pogresa.. Ima dneve, ko skoraj cel dan prespi, drugic ima ful dirke, vcasih "se mu strga" in naredi enih 5 krogov sem in tja po stanovanju, brez vmesnega predaha, najljubsa igraca je se vedno miska.

udomačen tiger
Lepo, da ste se "končno" javili. Tevžiju pošiljam nekaj poljubčkov na nosek!
Najraje bi mu pa poslala mucko Matejko za družbo in norenje.
udomačen tiger

udomačen tiger
večkrat se javite...En koš poljubčkov za vse...

plašen zajček
No, uglavnem, Tevz je super, se vedno razigran divjaski muc
Zadnje case je postal zelo vokalen (glasen), sploh kadar se bliza sobota (cez vikend je cas za konzervice). Se vedno se najraje crklja pri mami, pride in zacne mijavkat, zahteva bozanje. Smo se tudi vec ali manj navadili na ciscenje usesk in zobk, ampak ima tudi prebliske, tako da sem ene pol leta nazaj skasirala kar lepo prasko v dolzini 10cm cez roko, ki se se vedno pozna (samo pac, sem si sama kriva, sem bila bolj trmasta kot on, in ko se je zacel izmotavati sem ga prijela za dlako na vratu in ne spustila, ko se je branil s kremplji
).. S Cosmotom se se vedno lepo razumeta, ko naju s Cosmotom ni doma, Tevz spi v moji sobi, vcasih si prisvoji tudi pasjo posteljo in tam kraljuje.

udomačen tiger
srček, v krasnega mladeniča si zrastel,... uživaj še naprej s svojimi človeškimi sužnji in pasjim prijateljem..

udomačen tiger
Lepo vas je videt po tako dolgem času. 
udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
Ijoj kako sta luštna skupaj, prijateljčka. Tevž je pa pravi športnik in ti frajerka, da si ga uspela pofotkat v skoku.

udomačen tiger
Trixi je napisal/-a::) Najraje bi mu pa poslala mucko Matejko za družbo in norenje.
sem se fajn ustrašila, preden sem videla, da berem več kot 2 leti star post
...Matejka je namreč pri meni!!!

plašen zajček
Vse do enega meseca nazaj je bil zivahen muc, najbolj navezan na mami. Tudi mojo in Cosmotovo selitev je dobro prenesel, ko je ostal kralj in edincek pri mami. Potem je pa postopoma cez poletje zacel malo manj jest, pocasi hujsat, smo mislili da zaradi spremembe okusa Sanabelle, ali pa zaradi vrocine, potem tri tedne nazaj je zacel enkrat tedensko bruhat, smo ga pa peljali naredit kri. In so bili izvidi tako porazni, kronicna odpoved ledvic, tako da smo ga takoj dali na infuzijo, antibiotike, nekaj proti slabosti, hrano za ledvicne bolnike. Ampak je iz dneva v dan manj jedel, cele dneve samo spal, izvidi po 10ih dneh infuzij pa vsega so se se poslabsali, v zadnjih treh dneh je pojedel samo 1 vrecko RC-ja Renal, pri infuziji in zdravilih se mi je tako boril, da mu jo nisem mogla vec dajat, tako da smo se vceraj skupaj z vetom odlocili, da ga nima vec smisla matrat.
Meni je ful hudo, da ga nismo prej peljali pregledat, ce bi prej ugotovili tezave bi mogoce se lahko pomagali, sedaj dejansko nismo mogli nic vec nic..
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
udomačen tiger
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov