Naša Palči še vedno počasi, ampak zanesljivo napreduje. Vedno več se boža, ko je dobre volje dobim tudi kak buc, redkeje prrrrrr

. Obiski niso več taka huda reč, sploh če so v ednini jih obvezno pride pogledat.
Je pa ona strašno glasna muca. Če prileti kakšen žužek spušča prav neverjetne glasove, včasih me je strah da si bo izpahnila čeljust. Je tudi daleč najbolj strastna lovka. Ob večerih ima že en tak ritual, da se najprej začne oglašat, kot da ji manjka pol glave, čez nekaj minut se začne pa divjanje, takrat se z mojim ponavadi umaknema s kavča, ker brez predsodkov prečka ležeča telesa in za seboj pušča globoke in boleče proge

. Tudi zjutraj, ko čaka zajtrk glasno opozori če ni postrežen dovolj hitro, včasih kakšne pritožbe tudi ne razumeva

.
Ima tudi novega prijatelja:

Rada se igra, ponavadi se preganjata z Missy, Lina se mi zdi da je malo pregroba za njo. Z Missy delita tudi strast do "miške na palčki". Da razložim: Mi imamo ene 5 različnih perotov, piskajočik, pernatih, plišastih, svetlečih, pa tudi mini ropotajoče miši... Ampak nič ne razvname strasti tako kot "miš na palici" (ki je mimogrede bila v kompletu z eno poceni igračo). Jaz ne vem, ali je polnjena s čim, ampak Missy in Palči čisto ponorita ko jo vzamem iz omare. Ko jo katera uspe ujeti v gobec, dobesedno gode in renči in jo hoče na vsak način zvleči stran. Pihata, skačeta... Čist noro

. Lina pa ne razume in je hladna kot špricer. (Zagotovo pa ni to stvar rivalstva med mucama, ker je bla Missy tak nora na miš že prej).
Tule so pa še utrinki ene take igralne seanse
Mojaaaaaaa miš na palici! (tukaj bi res moral biti zraven še zvok)

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!

Če pozorno pogledate, tace niso na tleh

BOOOOOO! (uradni naslov: "Baletka na konicah prstov")

Vsaka pazi svoja vrata (počitek po igri)

El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda