nevidna bolha
Taj išče začasno namestitev...
.Ko nam še vseh pomurskih mladičev ni uspelo spravit v začasne domove, si upam objaviti enega reveža, skoraj odraslega ki res nima fajn razmer, zato bi mu radi našli začasno namestitev, da ga spoznamo, veterinarsko porihtamo in spravimo v čisto pravi nov dom.
Ime mu je Taj, star je manj kot eno leto, prijazen in igriv in...kar velik. No, pa meni je tudi lep
.Pomurski psi pridejo v začasni dom razglisteni/razbolhani, s svojo culico hrane in opreme. V začasnem domu so sterilizirani/kastrirani in cepljeni, na stroške društva. Skrbimo za oglaševanje in začasnega skrbnika ne pustimo samega, če kaj potrebuje. Pričakujemo resen odnos do nas in do psov - da začasni skrbnik z njimi ravna kot s svojimi, da jih spozna in nam tako pomaga najti prave skrbnike zanje.
Lepo prosimo da se odgovorni začasni skrbniki javijo na 030 935 955 ali iscemnovdom@gmail.com

. Vsekakor Taj ne rabi komentarjev, ampak dom. Se pa že po komentarjih da marsikaj sklepati (to je samo en primer pač, dejstva pa itak poznamo). Valda nisem jezna, nimam pravzaprav na koga biti, je pa to vsekakor precej žalostno ... Ker kolikor dobro vemo, da je živali preveč, odgovornih domov pa premalo, se za luštne, male, čupave, "pasemske", ne-črne, ne-tigraste, ne-kratkodlake, ne-velike itd. zelo hitro najde kup potencialnih in celo primernih posvojiteljev, za "navadne" pa ni žive duše.

" (kot naš Miško, npr.) ne rabiš dosti prostora, časa, znanja...pri takem, kot je Taj, pa je čisto druga zgodba in si ga marsikdo ne upa "privoščiti". (Kako sem se jaz Didi bala!