zvesti pes
Re: Psička Gea in njeni mladički

Samo ena kjut slikca za danes, jutri pa kaj več ...
Moderator: renata
zvesti pes

udomačen tiger
Kraj: Dravograd

udomačen tiger
Kraj: Kranj

).
. Pridna si
.
zvesti pes
pola je napisal/-a:Sej sta ji podobna, Tai je približno iste višine, Tia je pa manjša, bolj svaljkasta (in grozno razvajena ljubljanska gospodična).
Super, da bo za zmerej konec te grozote. Pridna si
.

Sem pa vesela, da jih končno ne skrivajo, ampak da razumejo težavo. Psičke sterilizirat, kar seveda morajo plačat, sicer naj imajo pse ... In zaenkrat kar gre ...
Sicer pa kaj bi z agresivnim pitbulom v pesjaku? 
udomačen tiger
, mi je pa tudi jasno, da vsaka nova S pomeni napredek in vsako leto eno zmrznjeno leglo manj.
zvesti pes
pola je napisal/-a:Meni je jasno, mi je pa tudi jasno, da vsaka nova S pomeni napredek in vsako leto eno zmrznjeno leglo manj.
Koliko mladičev pa je?

zvesti pes
Dr. Miška je napisal/-a:pola je napisal/-a:Meni je jasno, mi je pa tudi jasno, da vsaka nova S pomeni napredek in vsako leto eno zmrznjeno leglo manj.
Koliko mladičev pa je?
V bistvu ne vem. V torek jih bom šla poslikat in razglistit, potem bomo pa videli ...
Pa niti ni kakšna super mama, jih ima poln kufer in je strašno vesela če gre lahko malo stran 
zvesti pes

Danes bomo poskusili tudi novo hrano, ker punčka že leze mamici v skledo in cmoka zraven

udomačen tiger
udomačen tiger
Dobra imena! 
zvesti pes
Trixi je napisal/-a::) Dobra imena!

zvesti pes
Ko bodo mladiči večji, dobijo vsak svojo sliko na oglasu ... 
udomačen tiger
Dr. Miška je napisal/-a:pola je napisal/-a:Meni je jasno, mi je pa tudi jasno, da vsaka nova S pomeni napredek in vsako leto eno zmrznjeno leglo manj.
Koliko mladičev pa je?
V bistvu ne vem. V torek jih bom šla poslikat in razglistit, potem bomo pa videli ...
.
zvesti pes

)

udomačen tiger
Dr. Miška je napisal/-a:Prvič jedli ... Mmmm ... Namočen starter diši kot ... no saj veste

udomačen tiger
Kraj: Celje
zvesti pes

So neskončno cartlijivi, če si na tleh ti zlezejo v naročje in se postavijo v štuke

), poje normalne količine hrane, sobno čista, vendar še vedno nezaupljiva do tujcev, zaščitniška do mladičev in zelo previdna, celo plašna na tujem ozemlju. Osvojili smo že vožnjo z avtom, je cel žur, pridno sedi v naročju. V smeri socializacije je še dolga pot, ampak se bojim da dokler so mladiči zraven, ne bomo prišli nikamor. Par dni nazaj smo imeli obiske in se v dveh urah ni skulirala popolnoma nič in je ves čas renčala na fanta, medtem ko je dekle kolikortoliko sprejela. Je sposobna tudi skočit in ugriznit, če se kdo približa mladičem. Do naju je ekstremno prijazna, če primeva mladiča še očesa ne odpre in je včasih celo vesela, če jih malo odklopiva z jošk. Če ima kdo kak nasvet - le na plan z njim

udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Dravograd

zvesti pes

Gea je pridna, čeprav je velika umetnost ubraniti hrano mladičev pred njenim sestradanimi očmi.
Počasi se trudimo z odstavljanjem, predvsem na tem dela Gea, ki ima vedno na voljo dvignjen kavč, da ne doživi živčnega zloma, ko ji z enega ušesa visi Zip, z drugega Fi in z repa Inč. Otroci so postali totalni mini uničevalci, zato imajo končno ograjen prostor, kjer je pravi mali agility poligon in kup igrač, da jih zaposli, kadar naju ni doma ...
Je najmanjši in ima 1400g.
Ima 1500g.

... Je drugi bojevnik prve vrste, najbolj razvajen in najbolj safrast. Če ga Gea pohodi ali pa ga ponesreči kdo ustraši se dere ko jeshar dokler ga nekdo ne vzame v naročje, kjer je tudi najraje, kadar se ne bori za življenje in smrt.
Ima celih 1700g

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost