Jaz mam počasi dost tega sranja

Prvič, Moja se zadnje čase ne zgane od doma. Oki, to mogoče ni čist minus, čeprav čez dan tak šundr zganja, da Poštene Mačke ne morejo spat

ampak vsaj potem, ko se spravi jest, pade kakšen bonus (nekam je softička ratala, očitno ji un Švabo ornk skriva stvari po stanovanju, pa pada na prozorne "oh-kako-lepe-lačne-učke-svetlikajo-čez-rob-mize"

Trapa

). Ampak potem domov vedno vleče neke Obiske, pa če Mi paše al pa ne

Pol pa Obiski pridejo in se že na vratih navdušijo nad Smrdečim Teslom, Mene še opazijo ne, kako ih grdo gledam iz daljave

No, in pol Obiski prinesejo Darile, ki jih Jaz itak ne maram

Potem pa Teslo navali k mutavi na telefon in se brž nažre

in pol, ko se ta Zares sranje začne, so Obiski seveda varno pospravljeni doma, pa Ti uboga Mila trpi okoljske in politične posledice

Če bi un Kahel, ki se z odpadki tko junači, bil človk beseda, bi že zdavnaj v Moji kuhinji bivakiral in z ašovčićem v roki reševal naravo in družbo pred zadušitvijo

No, in, kot da ni bilo dost onesnaževanja, je Rit Posrana še porajtal, da je Moja spet nekam smuknila, in od svete jeze in groze pol kuhinje pobruhal

da se je skorajda v špago zvrnila ta moment, ko je stopila not

Pa prav bi Ji blo, kaj ima okol hodit, ko se je lihkar mal navadila bit tam, kjer ji je tudi mesto
Skratka, sranje je in nič ne kaže da se bo z volitvami kaj spremenilo. Če pa imate insajder info, kjera stranka bi to prepovedala in sankcijonirala z odvzemom, pa hitro pišite
Kljub vsemu hudemu, v čemer sem prisiljena živet, ker se nihče od t.im. Scene ne spravi dopisov pisat, da bi se kaj izboljšalo, vas lepo pozdravljam, Vaša v usodo vdana in po času brez smrdečih kupov hrepeneča
Mila