Kako je lahko oseba, ki te je oropala, si jo prepoznal na prepoznavi, ti rečejo, da so točno njo imeli osumljeno, prosta??!! Včeraj sem izvedela, da je v lokalu, kake 2km od lokala kjer delam, hotela na isto foro vršt natakarco, da bi jo oropala. Ker je bila zaradi mojega stalnega gosta natakarica na to opozorjena, hvala bogu ni nasedla. Roparka je hotela čez par dni potem v istem lokalu na to foro vršt drugo natakarico in na srečo je tudi ona obveščena. Ker je bil lokal poln, ni mogla nič in je kar sedela tam.

Niso klicali policije, ker ji podvig ni uspel. Bi jo morali dobiti na delu (pa še pol po moje ne bi blo nič!).
No da boste vedeli na kakšno foro te dobi, da se ne zgodi tudi vam: pride in naj bi čakala prijateljico, se razgleda po lokalu kao da jo išče. Če je kdo notri gre ven "počakat" (da se lokal sprazne seveda). Ko je prazen, pride in reče da še zmeraj čaka, pila ne bo nič, ker ne ve ali bosta s prijateljico samo na sokcih ali bosta kaj bolj ornk spile. Gre na WC in ko pride, ti reče, da je porabila zadnji listek papirja. Ker naj bi tudi sama delala v lokalu, ti reče, da znajo bit stranke zoprne, ker ni papirja in je fajn, da ga greš zamenjat, da jih ne poslušaš. Nič hudega sluteč, se ji za to informacijo celo zahvališ in greš res menjat papir. V tistem, ko ga pa menjaš, slišiš, da se blagajna odpre. Jaz sem letela ven ko sneta sekira, laufala za njo še kakih 100m, a je zelo prehitra (butara da laufam, to mi je pol "prišlo", kaj pa če bi bila oborožena?!). Točno ve, kje se blagajna odpre.
Naj bi pa res nekje na Brezovici delala v lokalu in naj bi se ji kar nekaj zmešalo.
Me je na bedno foro, zdaj boste rekli kaj si šla menjat, če ni bilo nobenega. Hja, tut na kraj pameti mi ni prišlo, šlo je za žensko, okrog 35-40 let staro in suho. Kaj pa jst vem?! No v glavnem, zdaj sem VELIKO bolj previdna, hkrati pa tudi prestrašena

Ne upam niti na WC skočt, če ni kakega stalnega gosta notri za šankom... In vsak, ki pride na novo mi je sumljiv

Pravijo, da sčasoma mine, upejmo!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!