oaza88 je napisal/-a:zgornje smeh-rolanje bo tistim, ki poznajo Leio, pa po možnosti še njeno mami, več kot kristalno jasno.... nisem jst to žleht!
Sej to! Za 10 kil se je zredila v zadnjem letu!

(
ja, res, s 45 na 55, ampak vseeno 
)
all je napisal/-a:A nis ti Leia že parkrat pisala, da se ne moreš zredit? No, sem ziher da se ne boš.
Naši avtomati so tudi samo do 2 eur narejeni, pa še zanič sendviče imajo.

Ja, sej, se nisem mogla zredit, ko sem se hotla, zdaj pa ...

Pa pri nas so kar fajn sendviči, no
Ne, sej teža me res ne skrbi, ampak v končni fazi pri takih nakupih, ko si res lačen, pa ni priložnosti za normalno hrano, po navadi kupiš krneki, samo da je hitro in nafila želodček. Posledice takih nakupov se pa seveda pokažejo šele kasneje. In seveda se tega zavedam
sansa je napisal/-a:Kaj pa jeste sendviče iz avtomatov?

Drago, zanič, slabo za telo.
Probajte za en mesec izdelke, ki sem jih enkrat promovirala v "iščem - nudim - ..." (in so bili na prejšnjih licitacijah). Cenovno pridete skozi podobno kot s sendviči iz avtomata, kakovost vnešenih hranil je pa neprimerljiva.
Če bi vedela, da bom cel dan odsotna in ne bo časa za normalno hrano, bi seveda imela s seboj zalogo - nenazadnje svojo malico vedno prinesem v službo in to nikakor niso sendviči iz avtomatov.
Tako da zame včeraj tvoja ponudba v nobenem primeru ne bi šla skozi
Sem pa že slišala precej pohval za tole zadevo, prijateljica, ki je imela večne težave s težo, težo brez težave ohranja.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein