Ne verjamem. Do sedaj so v vsaki izjavi zavetišča lagali oz. zavajali, kar meni dovolj pove o njihovi kredibilnosti. Če so zdaj ugotovili, da so ustvarili medijsko najbolj razvpit šinteraj v Sloveniji in bi to radi popravili, bi bilo fajn. Očitno jim njihov novinarski sodelavec, ki prijateljuje z zobo pasto ni uspel popraviti njihove javne podobe.
Še bolj fajn bi bilo, če bi spremenili svoja
dejanja, ne pa samo besed. Ker tista so jih pripeljala na tako nizko točko. Sladke besede in visokoleteče obljube ne bodo pomagale psom, ki še bodo končali v skrinji, ker naj bi bili "stari in grdi", sladke besede in velike obljube tudi ne bodo osrečevale psov, ki bodo pristali na ketnah, da ne omenjam vseh mačk, ki bodo zaradi necepljenja proti kužnim boleznim končale svoje življenje v zavetišču, še preden bi ga sploh začele pošteno živeti. Ko bodo s svojimi dejanji dokazali, da se jim gre za dobrobit živali, takrat ne bodo rabili pocukranih sporočil javnosti, kakršna lansirajo zdaj. Dokler bo na čelu zavetišča oseba, ki se je izkazala po svoji nesposobnosti v preteklem mesecu in brez odnosa do živali (oz. če že ima kakšen odnos, potem je prej negativen), ne verjamem, da bo za živali kaj boljše.
Seveda pa upam in si želim, da se motim. In iskreno upam, da bom lahko priznala svojo zmoto. Verjamem pa ne.
Pa še sporočilo za tisto senilno teto, ki vedno pozabi, kaj vedno trdim: to je MOJE, MOJE in SAMO MOJE stališče in ne trudi se spremeniti tega v nekaj, kar bi oblikovala v stališče Mačje hiše. O moji (ne)aktivnosti nimaš pojma, zato se prosim vsaj pri navajanju mojih izjav izogni nategovanju ljudi. Če ti spomin že preveč nagaja, si pa na listek napiši. Bo šlo?