udomačen tiger
Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Koper
Ovcka je napisal/-a:Sem prej govorila z vetom, je se nekaj malega pojedel, pa vodo je pil.. Ga je pa ful strah revcka bogega![]()
Cez eno uro ga grem iskat..
moksa je napisal/-a:Ovcka, moj Sini se je nekaj mesecev (tri, štiri, ne spomnem se natančno) občasno tresel. Tresenje se je običajno pojavilo, ko se je mulc umiril in legel k počitku, jaz pa takrat temu nisem namenjala prevelike pozornosti, ker je itak cel njegov proces prilagajanja po posvojitvi bil ena velka attention-whore-dramaTomiju pa želim čimhitrejše okrevanje, pa da bi se vsi skupaj v najkrajšem možnem času ponovno skupaj stiskali.
A pa to je zacel takoj po prihodu v nov dom ali kasneje?
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
- tebi, ovčka pa en močan objem na daljavo! Držite se! V mislih smo z vami...
čvekava papiga
udomačen tiger
Držim pesti fejst za vas!
plašen zajček
Bi se vec kot to pojedel, ampak mu nisem upala dat, je bil le 4 dni brez hrane.. Noc smo prespali dokaj mirno, ko sva sla spat se je crkljal na meni na trebuhu, pa sva zgleda oba zadremala, in se je naenkrat ful ustrasil, skocil v luft kaksne pol metra in pristal malo nizje na postelji. Sem hitro luc prizgala, in je ves zmeden gledal naokoli, boscek je pomoje mislil, da je se vedno na veterini
No, potem sem ga pobozala, se je pomiril, in sel v dnevno spat. Zjutraj ob sestih je sel lulat, sem tudi jaz vstala, je zacel mjavkat - fehtat za crkljanje (od vceraj ko je pomoje na veterini tulil na ves glas zdaj tudi doma fuuuuul naglas mjavka), smo se malenkost crkljali pa spet sem mu dala dve/tri zlicke A/Dja, je fuuul hitel jest
Potem smo sli se malo spat, je nekaj casa spal pri meni, potem sel v dnevno. No, ko je prisla mami domov je ves radoveden sel gledat kaj je iz trgovine prinesla (to je znak, da je ze boljsi, kajti pretekle par dni ga ni totalno nic zanimalo). No, potem sem za poiskus odrezala en micken koscek sircka, me je zanimalo, ce bi kaj drugega kot konzerve ze tudi jedel. No, in je tudi tega pojedel. Sicer razgrizel na cisto majhne delcke, ampak je.. Briketov se zmeraj noce, oz gre do posodice, pa gre stran. No, zdajle smo imeli borbe, da smo dali zdravilo. Smo se najprej bozali, brizgo sem imela ze pripravljeno, ampak ko sem mu jo dala v gobcek se mi je takoj izmuznil. No, potem sem sla dat gor volnene rokavice, fajn zadelala rokave notri, da me ni "slekel", in sem vztrajala par minut, dokler ni popustil in bil par sekund na miru, da sem mu lahko sploh brizgo na strani v gobcek notri dala. No, in mi je le uspelo dat to zdravilo
Pri njemu je res nemogoce karkol dajati v usta, se veta sta imela vceraj grozne probleme, ker se res fuuul bori, z vsemi stirimi se brani, kraspa proti gobcu kjer imas roko, se mece na hrbet, spodvija glavo stran.. Nemogoc je..
Ampak, sedaj ko imam taktiko z rokavicami, nam bo uspelo
No, takoj po zdravilu sem imela ze pripravljen A/D, tako da je zdajle spet eno malo porcijo pojedel.. Po kosilu dobi se eno (do popoldne bomo ravno pojedli celo konzervo odprto vceraj zvecer, potem grem iskat nove).. Aja, trese se se vedno, ampak pocuti se vidno bolje, no.. Drugace pa, meni se ne zdi, da tezko diha (ce ga grem tkole primerjat s Tevzem). Mislim, v zivo ni ravno videt, mogoce je posnetek s cudnega zornega kota narejen, pa daje tak vtis, ne vem.. 
udomačen tiger
Tole se pa bere ful fajn.

udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Koper
Samo tako naprej 
vesela za boljše novice, super, saj bo, saj bo 
nevidna bolha
Kraj: Ljubljana
udomačen tiger

udomačen tiger
Tomi, ti samo fejst papaj, pa ne mame več strašit