udomačen tiger
Re: Daj si duška
Daj jih na ignore.

Moderator: andreja
udomačen tiger

Big picture in ozadja takšnih in drugačnih mnenj veliko povejo o raznih zakajih. Odvisno kdo so ti ljudje, kdo jih "vodi", da ne rečem z njimi upravlja. Vera, kakršnakoli, v karkoli in v kogarkoli že, je izvor vsega zla. Procesu nerazmišljanja se menda reče vera. Če dovolj ljudi verjame v isto zablodo, so rezultati pač taki. Vse kar odstopa od ustaljenih vzocev, predstavlja grožnjo in ni zaželjeno. 
Trixi ma pa novo frizuro 

udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Vera, kakršnakoli, v karkoli in v kogarkoli že, je izvor vsega zla.
Dvom je tisti, ki žene svet naprej, prinaša nova spoznanja, izboljšave in spodbuja razmišljanje. Vera ne. 

udomačen tiger

Evo, jaz tudi. Samo klinc, ki je ta tema polna dokazov, da je duško car, ki vse zrihta
In glej ga hudiča - kdo bi lahko začel verjet, da je car samo zato, ker je duško. 

udomačen tiger
udomačen tiger
Lahko pa ga ohranimo na ravni misticizma.
mateja je napisal/-a:Samo, če bomo kot apostoli širili okrog zavest o duškotu.Lahko pa ga ohranimo na ravni misticizma.
Mačja mama je napisal/-a:Če tukajle malo apliciramo komparativno teologijo, je Duško na zelo dobri poti da tekom prihodnjih dveh generacij postane entiteta ki jo bojo ljudje dejansko častili.
O lej, pol bosta pa že dve, to je pa že skoraj dokaz, da je brezmadežno spočetje možno
Ampak preCednik je pa duško komot 

udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Trixi ma pa novo frizuro
Sem pazila, da se zjutraj nisem preveč počesala, ker so kodri res lepi. Če preveč razčešem, pa ni ne počesano ne skodrano ampak nek "krep". No, meni je prav všeč, drugi pa niso nič komentirali in nobenemu se ni kava zaletela. 
udomačen tiger
Sem pa brzinski odhod od doma zabelila s kletvicami, ker sem si na dvorišču avto poškodovala. Hči ni vrat takoj zaprla, jaz pa spidi gonzales in po gasu, pa se je del vrat zakrivil kot kartonska škatla. Še dobro, da sem jih lahko zaprla in besno odbrzela naprej.

udomačen tiger
udomačen tiger
to so tako krhki, da jih grdo pogledaš pa imaš luknjo
)
udomačen tiger
Ooo, Alexx, najlepša hvala.
Strošek = 0 (sem mu iz veselja obljubila pico in pijačo, če bo kdaj naneslo). 
Trixi je napisal/-a:Nato je zaključil s silver tejpom, da imam avto v stilu.![]()
ja, res zelo podoben avto kot moj nekdanji 
udomačen tiger
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov