Re: Daj si duška
Cats je napisal/-a:Ko v bolnišnici vprašajo, če rabiš kakšno posebno dieto in odgovoriš, da prosiš za hrano brez mlečnih izdelkov, ti za večerjo potem prinesejo sirov burek in tri jogurteZa zajtrk pa štiri
![]()
![]()
Vsaj vprašali so. Se jim ne da niti očitat, da jih ne zanima, saj so menda očitno pokazali, dober namen... So se zgleda dobro izšolali pri raznih ursih in drugih organih javne uprave...
Duško sej to, da pol, ko sem pojedla že full češenj, na mizi zagledam črvička, v bistvu pomeni, da nisem pojedla nobenega in sem ga samo ob domovanje spravla, anede? Ker jaz ne jem mesa, a veš?!

) je u tren oka smuknil v hišo in zaloputnil vrata za sabo. In zdej ga ni več ven, tako da predvidevam, da mu je novo domovanje všeč. Zdej mu moram pa samo še parcelo najt na katero bom postavila tole njegovo novo mobilno hiško 

Jutri gre ena mačja "češplja" (Hana ali Čenča) v nov dom, kjer so se poslovili od 15 letnega mucka.
), vse je lažje z njimi, s takosmatimi. Če si še tako na dnu
Pa vem, da bo dobro poskrbljeno zanju in vse, ampak jaz kar ne bi šla. Ma ja, saj vem, smotana sem, ampak moram malo pojamrat...
ali mičkeno kasneje..."