udomačen tiger
Re: Daj si duška
slavica je napisal/-a:spet se me loteva vsakoletna foušija Primorcem;pozimi me ne daje, burjo naj kar imajo,
ampak poleti... bajdvej lahko malo zaplavajo, ni se jim treba
prej 2 uri gužvati na cesti.
Ni ti treba bit čisto nič fouš, razen tega da pozimi nimamo snega, ker imamo do morja še zmeraj nekaj več kot uro gužvanja po cesti.
Nismo vsi Primorci na obali...

;pozimi me ne daje, burjo naj kar imajo,
.
ali mičkeno kasneje..."
men se pa cufa. sploh k vidm, da težko dobiš normalne ljudi ki ti pustijo met žvali v najetem stanovanju. žalostno...

Za tale podvodni travnik pa priznam, sem tudi sama sebi fovš. Odtehta marsikaj, celo to, da se letos morje tako počasi ogreva, ampak zdej pa počasi že bo primernih temperatur za bližnja srečanja
Nekako se je treba nazaj v pogon spravit, ker sem že vsa zakrnela. To je ena taka čisto tehnična in življensko nuja reč... kot zrak recimo 

…dej nehi mi no srat, kako fuuuul bi rada posvojila JP-ja, pa vas skoraj nikoli ni doma. Priznaj raje, predvsem sama sebi, da neskončno uživaš, ko si frej ko ptička na vej` in da nisi pripravljena se temu v enem majcenem delčku odrečt in sprejet odgovornosti in dela, ki pač paše zraven. Pa tudi pred več kot letom dni umrlega muca mi ne vlačit za izgovor – kdor ima rad, ima odprto srce - pozabiš pa itak nikoli in prav je tako…