plašen zajček
Re: Daj si duška

Pa bravo tudi z nase strani za Tobyja!!
slavica kot so ti ze rekli, za psa rabis nekaj proti srcni glisti (najbolj se splacajo Milbemax tabletke, ta sredstva proti srcni glisti se dajejo PO prihodu iz morja, v roku enega meseca po izpostavitvi na okuzenih podrocjih), pes mora biti cipiran ter imeti potni list. Naceloma na meji ne tezijo (meni se nikoli niso, enkrat ko sva se vracala iz razstave na hrvaskem ga je se zenska carinik gledala in hvalila kok je lep, pa sprasevala kaksne nazive sva pobrala
) Pa ce greste za dalj casa se je dobro pozanimati o kaksnih vet. klinikah v blizini kjer bivate (nesreca nikoli ne pociva), hkrati imejte sabo kaksno hitro prvo pomoc za psa, in pa priporocam Linex kapsule (nekateri kuzki zelo radi pijejo morje, in potem seveda temu sledi huda driska). Tok, na kratko, ce te se kaj vec zanima me lahko kontaktiras na zs.. 

.
.Zelo rada bi vedela katero zavetišče je tako "humano" in deluje mimo osnovne zadolžitve zavetišča.Če je sin pravilno razumel, naj bi šlo za "najbolj humano" zavetišče. Rada bi tudi vedela ali je kdo sploh potem poskrbel za psičko in mladiče. Je kdo poslušal?

)
al pa zdej bi, ko sem že jaz