Leia jaz nikjer nisem pisala o s.p. na splošno, ker dobro vem kako je drag in bi ga že imela, če ne bi bili sami prispevki tako butasto dragi... Pisala sem pa o otrocih, katerih starši imajo s.p. in imajo več kot dovolj denarja kar se vidi na daleč, o otrocih, ki gredo brez težav po nove cunje v trgovino, ki ne vejo kaj je to položnica... pa vseeno prejemajo štipendijo, ker starši vedo kaj in kako naredit, da jo bodo dobili. Medtem ko imaš na drugi strani dijaka, katerega starš ima recimo kredit in dobi tako samo del plače, a je osnovna plača ravno tako "visoka" da pade lahko za 1 eur ven iz pogojev za pridobitev štipendije... no, so pred leti sicer cenzus zvišali, pa vseeno, je to dijak, ki bi štipendijo resnično rabil, pa je ne bo dobil.
Mislim, da nikjer v mojem pisanju nisem nikoli zapisala, da so s.p. nategovalci. Je pri s.p. verjetno ravno toliko gnilih jabolk kot povsod drugje. Pa tudi rozika je pisala samo o s.p.jevcih v povezavi s štipendijami, itd. tako da verjetno ni treba čist osebno vzet