udomačen tiger
Re: Daj si duška
No,zase vem, jaz bi bila Brad Pitt
. Samo ne bi Angeline oženila 
Moderator: andreja
udomačen tiger
. Samo ne bi Angeline oženila 
plašen zajček

udomačen tiger
nisem pa čisto nič slabega mislila, a prov?

udomačen tiger
slavica je napisal/-a:Mah, to je tako, nikoli nismo zadovoljni. Bogve, kakšni bi bili, če bi se sami delali.
No,zase vem, jaz bi bila Brad Pitt. Samo ne bi Angeline oženila

udomačen tiger
). Začne klicat: Lordi pridi sem. Lordi gluh in slep za njene ukaze zagleda Izzyja in se začne približevati. na moje vpitje bejž stran ne reagira sploh!! Moj popizdi, potegne kolo za sabo, jaz padem po tleh, razbijem sprednjo luč, vse iz košarice mi pade po tleh, ketna pade dol. Ženska je vse to opazovala iz distance in še mal govorila, niti drla se ni: Lordi sem pridi. Jaz se poberem, začnem unega psa stran podit in mahat proti njemu, psa se stepeta. Baba končno svojega psa priveže. Jaz ji zatulim, da če pes ne uboga, nima kaj ga imeti odvezanega! In kaj mi reče na to: sej uboga ja pa če ga je vaš kar napadel!!
Sem ji zatulila, da če je: Lordi pejt sem, Lordi pejt sem in Lordi ne pride: Lordi ne uboga in Lordi mora biti privezan! potem me vpraša, če sem se kaj poškodovala. Ji rečem: neeee. mi reče: aha, ok! Ji rečem ja valda da sem se, iz kolesa sem padla, kako se ne bi! Potem pa le oprostite in gre naprej in Lordija spet spusti in ga podi naprej!
Jaz potem poberem vse iz košarice, vidim, da sem zgubila ključe od ključavnice in jih iščem, pregledam psa, če je kaj poškodovan (na srečo ni). Najdem ključe, vidim, da imam razbito sprednjo luč in skrivljeno ključavnico. Ko se vsedem na kolo in hočem začet poganjat, vidim, da je ketna dol padla. Odpnem psa in ga dam na čakaj, da jo dam nazaj gor, vsa šmirasta. Odpeljem se domov, kjer me soseda dobi, da moram neke papirje glede stanovanja uredit (sovrašim papirologijo!, letanje sem in tja zaradi tega in lovljenje uradnih, zelo glupih ur). Jao, sem tok jezna, pa dan se je šele začel!!
udomačen tiger

udomačen tiger
(jaz vem ker brat pomaga postavljati šotor pred ZD...) V "starih" blokih kjer jaz živim nismo imeli niti ene same vaje, zgradijo nove bloke čez cesto in pred enim letom kar naenkrat ogromno gasilcev itd. Lahko si predstavljate kako šokirani so bili starejši ljudje, ki odkar so v blokih (preko 20let) še niso doživeli vaje...Vsaj stanovalcem "novih" blokov so povedali kaj se bo dogajalo. 
udomačen tiger
.
"
.
udomačen tiger

udomačen tiger
Ves, kolikokrat sva zamesala! 
udomačen tiger
udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
slavica je napisal/-a:ježeš, sramota me bila, na parkirišču sem rinila v napačen avto![]()
.
Pa lastniki so me ogovorili s pokroviteljskim "gospa, tole pa ne bo štimalo"
Gospa!![]()
![]()
![]()
Rabim smeškota, ki si natakne vrečko na glavo.
Briga me, danes je bil vseeno en lušten dan, pa naj si o "gospej" mislijo, kar si hočejo
udomačen tiger
.

udomačen tiger
. Da je bila situacija še bolj nerodna, sem se pričela smejati na ves glas in nisem mogla odnehati. Bolj, ko sem se zavedala kako čudno izgleda moje obnašanje v očeh drugih, bolj nisem mogla ustaviti krohotanja
. Še danes me je sram, ko se spomnim. 
udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Ravne na Koroškem
Ma svašta no...znanka je kupovala pred enim letom psa...ji svetujem glede pasem, glede rodovnika, glede tega, koliko jih je po zavetiščih, da naj gre tja, ker niti ni vedela, katero pasmo bi mela...čez en teden kupi mešančka iz 'domače vzreje' kao ups leglo...danes najdem na bolhi njen oglas..samček za parjenje...(seveda je podoben eni pasmi in bo verjetno fajn zaslužla...)
Da ne govorim o tem, da so meli pri isti hiši(sta dve družini) psico, ki je sedaj čudežno izginila po tem, ko je imela zelo številno leglo...ker sterilizacija je pa ja predraga...(so pa obdržali dva
) Tudi ena nesrečna mačka je našla pri njih dom, dvakrat skotila in živela na rižu ..enkrat sem nesla brikete, so jih vrgli stran, češ ''moja mačka, jo bom že jaz hranila...'' 

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov