udomačen tiger
Re: Daj si duška
Predlagam da se obrneš na Zavod Kosovir, oni se ukvarjajo z bolj "eksotičnimi" živalmi.
Glede na to da lovijo pobegle dihurje itd. imajo gotovo tudi živolovko.
Podgano je potrebno ujeti in spraviti do veterinarja, ki se na podgane
spozna (npr. Ambulanta za glodavce, kunce, ptice in eksote na Veterinarski
fakulteti), potem se bo pa glede na njeno stanje ugotavljajo, kje jo namestiti.
Iz Mute prihajajo enkrat do dvakrat na teden v LJ in mogoče se je dogovoriti,
da prevzamejo v oskrbo žival tudi na VF. Vsaj jaz sem se lahko enkrat dogovorila
tako za goloba, ki so ga čez noč prijazno vzeli v oskrbo na fakulteti.

(seveda, če ne bo izklicna cena 60 EUR kot je na linku, ki si ga dala
)

neverjetno, kako lahko psa v desetih dnevih porediš, urediš, prečešeš,kako se dlaka izboljša, pa verjemite, da nimam pojma o prehrani psa, smo kuhali ribice in piščančka in govedino in meso mešali z malo polnozrnatega riža in zelenjavce, upam, da ni bilo zelo narobe, in malo smo ga navajali na brikete, četudi niso najboljši, pa vendar veliko boljši kot odpadki iz smetnjakov. Koliko ga lahko naučiš v tako kratkem času pa nimam pojma o psih ali o kakem treningu....

. Mož se je obnašal do žene, kot da je stara 5 let in jo na vsakem koraku poniževal.
Dost mam! Od zdaj naprej vse delam sproti, ker tole je pa že preveč. Kot en Quasimodo čepim za računalnikom, vse me boli od sedenja, neprespana sem, tečna, možgani mi ne delajo več ok, pa še ves čas imam en uč na uri, ker odštevam ure do roka. Neeeeeeeeeee.

Občudujem in zavidam tistim, ki jim to uspe, ampak prisežem, da bom jaz tudi enkrat taka.