udomačen tiger
Kraj: Ravne na Koroškem
Re: Neprijetne mačje navade
), ampak kar prekinema potem, da se malo pomiri, ker če ne začne potem zares grizt in mi tudi pulover ne pomaga več...Ga pa slišim včasih, da pihne tudi, ko se s Pasho preveč tepeta in isto potem prekineta, pač skočita vsak na svoj konec in se malo grdo gledata...Meni so neprijetne tiste navade, ki jima lahko škodijo...npr. grizljanje rož (ena sumljiva je zato šla k mami na počitnice), brskanje po košu (Pasha mi ga kar naprej prevrže in začne brskat ven kakšne ostanke od hrane; olupi od pomaranč so najbolj zanimivi...pa tisti pecelj od paradižnika), iskanje najbolj neprimernih stvari za igranje (elastike, čepi,...),...saj se kar naprej kaj novega spomnita. Oz. spomni. Pasha namreč

Potem se obrne in užaljeno gre stran.
no takrat v bistvu pihnem vanjo nazaj, če je treba, pa rečem spat. Saj običajno kar rata.
1 minuta v zaprtem transporterju se mi zdi čisto dovolj, v primeru Fergie je še manj kot minuta (v wcju) po pucanju ritke. Pa če je treba dam še kakšno igračo z meto v transporter. Transporter sicer je kazen, ampak jaz to bolj dojemam kot "tiho mesto", pač mačka ne bo razgrajala naokoli, lahko pa v transporterju počne kar se ji zaljubi.
in gre nazaj