To apr 09, 2013 2:13 pm Napisal/-a all
Ravno zato ker ni tako simpl, predlagam vsem da nehajo oddajat stanovanje. Ker fora ni v "začasno" ali "stalno" bivališče, fora je da če notr dobiš idiota, ga ven ne spraviš, tudi če je za začasno prijavljen.
Meni, ki sem poštena, pa ravno s to foro pravijo, da se ne morem za stalno prijavit. In ne dojamejo, da človeka kakorkoli ne bi ven morali dobit, ker fora ni v začasnem/stalnem. Se mi zdi kot da tulim v steno.
Lej, glede na to da sem že našla tako osebo, sem prepričana da še kakšna obstaja. Tist, ki ga je pa tako grozljivo strah zapletov, naj pa NE oddaja stanovanja. Rahlo mi gre na K že vse skupi. Bogi "revčki" ki imajo celo šanso oddajat nepremičnino, samo pa nekje STALNO živijo, pričakujejo, da bo bogi revež najemnik vse sranje razumel in požrl, medtem ko oni razumevanja ne pokažejo čisto nič.
Itak me od vseh tukaj gor glih da ne samo 2 osebi razumeta, drugače niti ne pričakujem razumevanja. Pač nimamo vsi istega življenja in je enim kaj malo lažje kot drugim ane.
Mislim, ti ne bi dovolila da se prijavi za stalno. Kaj pa če se za začasno in ti štalo naredi? Nekdo drug se ti pa za stalno, lepo ravna z stanovanjem, vse plačuje, je miren in tih, normalen, ko se odseli v roku 2 dni spremeni bivališče. Katerega bi imela rajši?
Mah, brezveze da se sploh še duškam tukaj v duškotu.