Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 12, 2013 7:46 am

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

Vse najboljše, Uli... pa kakšna lenoba, no?! :O Zdaj šele počasi prihajaš v najstniška leta... :D
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jun 12, 2013 9:31 am

Uliiiii! Vse naj, naj! :) :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jun 12, 2013 12:11 pm

Vse najboljše Ula :rose:, veliko zdravja, igre in novih dogodivščin s svojo sestrico Matejko in Loti :kiss: <3 <3 :kiss:
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 12, 2013 6:04 pm

Hvala za čestitke <3 ampak kaj si misli Uli?! Polula se na to.....po postelji :S :D jah, ni je še minilo, a upanje ostaja :angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jun 12, 2013 6:40 pm

:O :O :O :O Uli.... kaj pa je to :O. Daj punčka hodi lulat na wc :). Za vzpodbudo pa prejmi :kiss:. Za Loti in Matejko pa <3 <3.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 12, 2013 6:53 pm

:D upam, da se je bo kaj prijelo :good: hvala, Metka
Pozdravčki :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 14, 2013 4:32 pm

Helou :)
Mi smo pa včeraj dočakale 2 meseca skupnega uživanja :clap: Punci uživata vsak dan bolj. Uli se takoj, ko pride na balkon, vrže na hrbet in si misli, da je na Baliju :sunny: :punk: , Matejka je pa prvič ko je šla lahko sama na balkon, prilaufala noter k meni v naročje in me polupčkala, potem pa je šibala nazaj ven :O sem samo gledala, ta kosmata rit se mi je prišla zahvalit za zamrežen balkon :cupidgirl:
Zdaj imamo v sobi zamreženo tudi okno, in jima je tudi to super fajn :good:
Ker Ula še vedno rada najde priliko, da se polula po postelji, sem posteljo tam kjer označuje malo bolj izdatno posula z briketi, toliko, da jih ne moreta pojesti :D pa da poskusimo še to. Prej sem jo le hranila na postelji in je vse sproti pojedla :nyam: Upam, da rata, ker ne želim, da smo ločene :S

Brcko začuda ni tako zelo zanimiv, da bi ga napadale...Ula sploh ne, Matejči pa malo :O Hmmmm, le kako to?!
Slika

balkon je veliko bolj privlačen :punk:
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika

bolje postelja za jest, kot za lulat :good: :angel:
Slika
Slika Slika

Lupčke od Uli in Tejči :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jun 14, 2013 6:48 pm

<3 <3 lepotičke lepe :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 14, 2013 9:36 pm

Ula, imaš pa pravzaprav čist pametno taktiko ;), ampak vseeno, veš zdaj si že velika punca in dame ne lulajo po posteljah :S .
:kiss: vsem, enega pa še posebej Tinko pošilja Matejki :* .

Tinko in Čmoka se bosta prišla pa k vam na balkon sončit, ker pri nas mojstri in jaz še vedno sekiramo eden drugega
:devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 14, 2013 9:53 pm

:) Metina, vljudno vabljeni :girlblush: Najbolj prisrčen kosmat parček je vedno dobrodošel v našem domu in balkonu :good: tebi pa žal balkona ne morem "ponuditi", ker bi se zagozdile :D je bolj varno, če pijeva kavo na stolih :D
Kakšne čudne majstre pa imate pri vas :threaten:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jun 15, 2013 7:31 am

Lepotici uživaški :) !
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 9:15 pm

No, zdaj pa mamo, ko smo tako hvalili Ulo....od samih pohval je zrasla, da je posteljica že čisto premajhna, še dobro, da je posteljica na postelji, ker vse ven visi :S :fool: :D
Slika
Slika Slika

Najraje sta punci na balkonu, ker sta fejst firbčni :D pa še barvo nabirata, da bosta lagali, kje sta bili na dopustu 8)

Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika

Slika Slika
Slika Slika

Pred dnevi smo imeli poskus pobega :O ...skoraj me je kap, ko je mala nagajiva firbčna Matejka spodaj odstranila mrežo :O in splezala na zunanjo polico, za nazaj se ji je pa mreža zaprla in je samo z glavo rinila v mrežo :D zdaj mi je smešno, takrat se mi je pa srce ustavilo in ni treba posebej govorit, kako močno sem zdaj pritrdila mrežo na okvir! Niti Houdini ne bi mogel ven :negative:
Slika Slika

Prejle je Ula rinila v Matejko, da bi jo malo pocrkljala, pa jo je Tejči nabutala, češ a si zmešana, a ne vidiš kako je vroče, ti pa name lezeš :fool: :negative: Evo, tokole sta se potem držali ena na drugo, potem pa zaspali vsaka zase
Slika Slika
Slika Slika

Seveda se je je po lekciji Tejči usmilila in vseeno pocrkljala
Slika Slika
nakar sta zamenjali pozicije in še malo zadremali
Slika

Zdajle imamo pa že prav fino hladno in norita kot zmešani :D ubogi sosedje :P

Lupčke od Matejke in Ule :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jun 20, 2013 9:36 pm

:O :O :O Ulaaaa a ti si tudi bila radovedna in si šla raziskovat :O? No še dobro, da se je raziskovanje dobro končalo in da je vajina mama uredila zadevo in pritrdila žico na okvir. Ja, ja zelo dobro razumem tebe Loti kako si se ustrašila, ker je mene tudi skoraj pobralo, ko sta TomTomi in Čarli šla raziskovat :D - TomTom po bloku, Čarli pa na okno in toliko, da ni padel skozi okno :(, a na srečo se je vse dobro končalo. Zdaj smo bolj previdni kako in kdaj imajo muci kam vstop :D.

Uživajta ljubici navihani in prejmite vsaka po enega <3 <3 <3 in enega :kiss: :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 9:50 pm

:) Sta pa obe zelo lepi mačji punci! :good:
Tejči je krasna tigra, z lepim "pomežikom". :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 10:09 pm

O, srčici lepi, kako pa vidve uživata 8) , pa tole vse štiri od sebe molet vama gre tud ful dobro od tačk :good: ;)
Matejka, upam da si pogruntala, da na uni strani mreže ni nič fajn :S .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 21, 2013 7:01 am

Ktera mini posteljica :S . A si mislila, da si miši posvojila, ali kaj? :D Še dobro, da je locirana na ta veliki :lol: .
Tem mrežam pa jaz ne zaupam povsem in v vašem primeru vidim, da z razlogom. Vesela, da se je vse srečno izšlo.
Lepotički sta pa itak :girlblush: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 21, 2013 8:59 am

Bela Šapa, te mreže so čist fajn...sam če majster dobro naredi in ne podcenjuje mačke :D On je samo naklamfal mrežo na okvir, pa je bilo čisto premalo, ker je Matejka ena firbčna muca, pa vse če se le da proba zgrist, uničit, scufat itd....pravi terminatorček je :D zato sem tudi kupila mrežo proti grizenju, ki ima v notranjosti žico. Samo na okvir ni bilo dobro pritrjeno oz.nihče ni mislil, da bo šla tisto stran cufat. Saj je bila meter od mene, v sobi sta ves čas le z mano, a sem bila obrnjena proč od njiju. Saj veš kako pravijo - najbolj nevarno je, ko je otrok ali pač maček tiho, takrat ga ziher nekaj špiči :P pa je res tako :girlblush: Naša Matejka ga skoz neki biksa, včeraj zvečer sem našla na balkonu prevrnjen lonček od rože, sama roža z zemljo vred pa v kuhinji :O :D :lol: Ne more da ne bi, žaba mala :P

Drugače pa....miši posvojila :lol: ko sem kupila tole zadevo, sem mislila, da bom imela le eno muco :fool: zdaj pa se obe zrineta noter :D razen kadar ju fejst hvalimo in zrasteta do nerazpoznavnosti 8)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jun 21, 2013 9:51 am

ups, sorči Ula :D, zmotila sem se v čudenju in spraševanju, če si ti raziskovala :lol: :lol: : Vprašanja so torej namenjena Matejki ;) :P . Poljubčke obema :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 21, 2013 10:06 am

:D še dobro, da Ula ne zna brat, Metka :D ;)
Moram reči, da je Ula - če izvzamemo označevanje - ena blazno pridna muca :good: Ona nobenih neumnosti ne počne, samo Matejko gleda kaj ga biksa...imam pa občutek, da se bo kmalu naučila od nje :D
Sicer pa mucki morajo biti malo nabriti, a ne ;) :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 24, 2013 4:14 pm

Že od petka študiram, ali bi napisala, ali ne, ker ponavadi, ko nekaj ali nekoga pohvališ, gre vse v franže :D ampak....- Uli se prvič ni polulala na sveže preoblečeno posteljo :yeey: :clap: :good:
Seveda je kar fejst posuta z briketi :D ona pa včasih kar živčno kroži med njimi in išče ali pa gleda s ptičje perspektive, kam bi šla lulat...a ne najde tapravega prostora :D Naj tako ostane :angel:

Slika
Slika

Moj dvoglavi zmajček pančka :D
Slika Slika

Hmmmm, čigave so pa te tačke :scratch:
Slika Slika

Le kdaj me bo izučilo, da se ne kuha tako počasi :threaten: :S :fool: :dash: bo treba v tečaj za hitrostno kuhanje v 6 sekundah, kar je več, je že predolgo :D
Slika

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: od Tejke in Ule
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov