udomačen tiger
Re: Čarlijeve in Tom Tomove dogodivščine
še ponosen boš, kako lepo ovratnico imaš

Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
še ponosen boš, kako lepo ovratnico imaš

zvesti pes
. Vem, da me ima rada, tako da nisem več tako hud nanjo in se se ji že pustil malo božati
. Potrudil se bom, da jo prepričam, da bi ovratnico dobila tudi Čarli in Miša.
. Preden sta zaspala, je Metka klicala tudi mene, da bi tudi jaz šel spat z njima
, a razen kakšnega božanja drugega nisem dovolil. Namesto tega sem Metki ponagajal, da sem jo grizel po nogi in prstih na nogah ter jo nekajkrat zgrabil z šapicami, da je zatulila aaaauv aaauuu
. 
se imamo radi

zvesti pes
.
, kajti opažava, da je Metka čisto zlezla v to škatlo s tipkami in se smeji na veliko
.
, ker poznava mačjo govorico, ki jo kosmatinci najbolje razumemo
.
. Ko me je Trixi prinesla k Metki je bila tu doma samo Miša, ki je bila zeloooo zadržana in me je nekaj dni kar napihala
, a nisem se dal
tako, da sva se kar hitro spoprijateljila. Postala sva tako velika prijatelja, da je Miša ves čas pazila name, me umivala in mi je druga mamica :Kiss:. Pa tudi od prvega dne prihoda v Metkin dom, sem se veliko crkljal pri Metki, spal v njenem naročju, ko je gledala tv ali pa pisala na tole škatlo s tipkami. Sčasoma sva z Metko začela spati tudi na njeni postelji, kar pa še vedno posebej obožujem, čeprav sem sedaj že velik fant
.
.
. TomTom je zelo prijazen in se z njim odlično razumem. Posebej se je njegovega prihoda razveselila Pika
. Ja pa tudi jaz sem srečen, da je TomTom tukaj, saj marsikaj lepega doživiva skupaj. Še posebej uživam v divjem lovljenju po stanovanju, ki je tako divje, da kar frči narazen in Metka kriči od groze
. Miša pa ostaja Miša, zadržana, fina mačja gospa in opazuje dogajanje iz varne razdalije. Če se ji TomTom preveč približa, ga napiha in kriči nanj
a TomTom se ne da, raje se potem druži z mano, Piko in našo Metko
.
.
, a naslednjič bom pripovedoval kaj se nam dogaja vsak dan. Za danes pa uživajte v igri, božanju in ckljanju
. Čarli
.
.
se imamo radi

zvesti pes
.
, kajti opažava, da je Metka čisto zlezla v to škatlo s tipkami in se smeji na veliko
.
, ker poznava mačjo govorico, ki jo kosmatinci najbolje razumemo
.
. Ko me je Trixi prinesla k Metki je bila tu doma samo Miša, ki je bila zeloooo zadržana in me je nekaj dni kar napihala
, a nisem se dal
tako, da sva se kar hitro spoprijateljila. Postala sva tako velika prijatelja, da je Miša ves čas pazila name, me umivala in mi je druga mamica :Kiss:. Pa tudi od prvega dne prihoda v Metkin dom, sem se veliko crkljal pri Metki, spal v njenem naročju, ko je gledala tv ali pa pisala na tole škatlo s tipkami. Sčasoma sva z Metko začela spati tudi na njeni postelji, kar pa še vedno posebej obožujem, čeprav sem sedaj že velik fant
.
.
. TomTom je zelo prijazen in se z njim odlično razumem. Posebej se je njegovega prihoda razveselila Pika
. Ja pa tudi jaz sem srečen, da je TomTom tukaj, saj marsikaj lepega doživiva skupaj. Še posebej uživam v divjem lovljenju po stanovanju, ki je tako divje, da kar frči narazen in Metka kriči od groze
. Miša pa ostaja Miša, zadržana, fina mačja gospa in opazuje dogajanje iz varne razdalije. Če se ji TomTom preveč približa, ga napiha in kriči nanj
a TomTom se ne da, raje se potem druži z mano, Piko in našo Metko
.
.
, a naslednjič bom pripovedoval kaj se nam dogaja vsak dan. Za danes pa uživajte v igri, božanju in ckljanju
. Čarli
.
.
se imamo radi

udomačen tiger
lepo da si se javil Čarli
pa Miši tudi pustita do te škatle, a prav
vsem
zvesti pes
, Čarli mi je povedal, da je ena teta rekla, da me naj on in TomTom pustita do škatle s tipkami, da še jaz napišem kaj kako smo.
. Metka je bila zgrožena in presenečena
, ker ni vedela kako me naj odvadi. A ji je ena neumna ženska svetovala, da mora ukrepati in me vzgojno prijeti. Ne veste kako je bila Metka kruta z mano
. Gobček mi je porinila v lulanje in me fanj klofnila, da sem se jokala
. No vsaj lulala ji nisem več, ker nisem želela biti še več tepena
. Metka je do lani trdila, da sem njena najlepša muca in vedno me hoče božati ter me nositi po rokah, a ji tega ne dovolim
. Skušam ji dopovedati, da sem lepa in fina muca, ki ima rada božanje in čohanje po bradici
, ne pa nošenje in mečkanje po rokah
. Ko Metka pozabi in me vzame v naročje, ji po 2 minutah začnem prigovarjati, da me mora spustiti. Če še to ni dovolj, je s tačkami in s kremplji pokažem,da z menoj ni šale
.
. Tako je najprej prišel Čarli, ki je bil tako majhen kot sem bila ob prihodu jaz. Ko je Čarli prišel, sem bila zelo začudena
, saj sem mislila, da bom edina muca in da je stanovanje moje
. Da sem se Čarlija navadila sem potrebovala dva dni in po tem sem ga vzela takoj za svojega, saj sem ga morala večkrat paziti tudi pred Metko, ko ga je ta kar zaprla v kuhinjo ali v kopalnico
in ga ni pustila ven
. S Čarlijem sva ugotovila, da Metka tega ne dela za nalašč, ampak Čarlija kam zapre zato, ker ne opazi kdaj Čarli smukne noter in zelo tiho mijavka tako, da ga Metka ne sliši, da bi šla rešit. Zato sem jaz šla k Metki, jo drgnila ob roko toliko časa, da je pogruntala, da gre rešit Čarlija. Sicer pa se je Čarli čisto prilepil na Metko, ker se je nonstop crkljal pri njej, se božal in celo spal pri njej.
. Kaj pa je to za ena žival
, ma čisto me je vrglo iz tira
. Prvič do tedaj nisem vedela kaj to pomeni stanovanje deliti s kužkom, kaj šele, da bi se igrala z njo
. No Čarliju je bil Pikin prihod kar všeč in se ni čisto nič kujal ali držal ob strani kot sem se jaz. Čarli je Piki celo dovolil, da ga kdaj pa kdaj poliže
. Joj nato sem ga pa jaz umivati, da sem poskrbela, da diši po mačje
. Nekaj mesecev smo živeli dalje. S časoma je Metka čedalje bolj začela viseti pri škatli s tipkami in hitela brati ter pisati o mačje pasjih dogodivščinah pri nas. Pred dvema mesecema je začela celo sanjati, da bi pri nas vzeli novega mačjega člana
. S Čarlijem sva mislila, da se heca
, saj ima dovolj mačje družbe. A Metka je začela govoriti, da Pika potrebuje družbo in da prijazen mucek, ki išče dom obožuje kužke
.
in nam začela govoriti, da bomo dobili novega bratca
.
. Prve dve noči smo spali ločeno. Dobili smo dva wc-ja in čudno ta maček se res najraje druži s Piko
!Pogosto se obnaša kot pes, včasih kot muc kar mu pač pade na pamet
. Tako kot Piko je tudi TomToma Čarli takoj sprejel. Zdaj skupaj uganjata norčije in dirke, da kar frči po stanovanju.

. Saj veste sem fina in pridna muca, ki ve kako se spodobni obnašati
. 
. 
se imamo radi

udomačen tiger
. Hehe, Miša, a ti kakšno zamero kuhaš na Tom Toma, ker meni se pa ne zdi, da je lih debel
. Me že prav firbec matra, kaj bo on napisal.
zvesti pes
.
lp Miša 
se imamo radi

udomačen tiger
saj veste, fantje, da imajo punce prednost
Pa še prve muce so PRVE muce....za vedno...a ni tako, Miša

zvesti pes
.
, z Mišo se vedno bolje razumeva
. Saj se zadnje dni Miša ne dere in ne piha več name. V soboto popoldne smo se tako prvič družili v loži in ko je prišla Metka je od samega veselja tekla po fotoaparat, da nas je slikala kako skupaj sedimo in klepetamo. Nato pa je začela od samega veselja skakati po sobi
in objemati Piko
.
, zato vam tole novičko samo pišem in mi boste morali verjeti na besedo
. 
se imamo radi

udomačen tiger
.
udomačen tiger
metka je napisal/-a:a jih je Metka zbrisala, namesto, da bi jih kopirala v računalnik
. Pa če ti tako rečeš Tom Tomi, bo že držalo.
udomačen tiger
drugič pa še sikce, a prou
pa ne kot "dokazni material" ampak bolj kot slike za sline cedit

zvesti pes
, veš Miša pri brisanju fotk ni imela čist nič zraven, pač pa jaz sama, ko sem preveč hitela z brisanjem starih slik in po pomoti zbrisala še nove
.

se imamo radi

zvesti pes
, TomTOm je res en čudoviti muc, ki nas preseneča vsak dan posebej
.
. Danes pa si je ona omislila posebno taktiko skrivanja in osvajanja

, vsi skupaj pa smo srečna družina 
se imamo radi

čvekava papiga
Smo veseli za vas in z vami!
udomačen tiger
Tudi jaz!