Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 06, 2013 7:18 pm

Re: Daj si duška

Aja, all, pa še da si mal živce pomirim... Saj o Ines so pisali že vsa leta? V Ameriki je bila celo hudo (javno) osovražena s strani Kopijevih oboževalk. 8) A veš, da je moj ta starejši sin dobil ime po njem? ;) :P Sva oba z možem fana že odkar je šel v Ameriko (prej pa ne, ker sva zvesta Olimpiji :P). :lol: :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 06, 2013 8:17 pm

Ma mislim, da se spomnim samo ene omembe te punce, takrat ko so stenlija dobili, ker slovenskih rumenih revij itak ne berem, Pop in pa običajno preskočim.... Ampak gledam poročila, in če rečejo, da se je poročil z dolgoletno punco... potem pa naslednji dan rečejo, da zdaj je pa res oddan, ker se je pač poročil.... mi res na živce stopi, ker ne štekam teh for.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne jul 07, 2013 8:56 am

Vixen je napisal/-a:OMG, all, zdajle sem našla, za kaj gre... http://regionalobala.si/novica/neznanec ... kem-zatoku
Sploh ne vem, kaj naj rečem... :( Človek je očitno s tem namenom prišel tja, saj je imel sekiro/mačeto s sabo, pa kobilo je PRIVEZAL, preden jo je poškodoval... :dash:

Res sem v šoku... Folku se je totalno odpeljalo, očitno. :dash:
ista
Upam, da se obe poškodovani kobili izvlečeta, sploh tista, ki jo je privezal in naj bi imela zdrobljeno čeljust in lobanjo... Če sta na kliniki v Lj., sem prepričana v uspeh; veterinarki za konje Vesna in Petra tam delata čudeže (večkrat videla na lastne oči).

Tole je totalno vrglo iz tira tudi mene. Sem pa z leti čedalje bolj prepričana, da take in podobne reči počnejo na videz čisto "normalni" (narekovaji zato, ker ne vem več, kaj ta beseda sploh pomeni) ljudje, taki, s katerimi imaš vsakodnevne opravke, mimo katerih greš po pločniku, ali pa delaš z njimi in na njih sploh ne vidiš nič posebnega, morda so v družbi celo zelo prijetni, doma pa ljubeči očetje in matere. Dokler... dokler ne pridejo, ponavadi povsem po naključju, v neko situacijo, ko se jim "odpelje". Ali pa pride njihov pravi jaz do izraza, kaj pa vem. Takih navidezno normalnih, me je najbolj strah. Ampak res ful, ful strah.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 07, 2013 9:55 am

Kako dopust hitro mine :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 07, 2013 11:36 am

Moksa.. mislim da smo taki "navidezno normalni" čisto vsi. Vsak je lahko v situaciji, ko se mu "odpelje", pa zaradi ljudi, živali, denarja ali pa sosedovega mulca, ki ima verjetno rojstni dan in so mu starši povabili še ene 4 enako stare in se že od osmih zjutraj derejo, ampak DEREJO, VREŠČIJO kot da bi prašiča pri živem telesu odirali. Ne vem koliko sem jaz normalna, ampak sem zelo blizu tega da se mi odpelje in grem tiste mulce polit s kanto mrzle vode.. al neki... :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 07, 2013 12:06 pm

Ja, saj jaz si jih kot čisto "normalne" predstavljam... kot psihič nisem mislila neko osebo, ki je že vidno premaknjena... Se v bistvu zavedam, da so blesavi ljudje povsod okoli nas. Zato moraš pa imet oči na pecljih, pa zaupat instinktu.

MM, it z nekim predmetom nad konja v parku, je pomoje težko definirano s tem, da se mu je "odpeljalo"... če se nekomu kar naenkrat "odpelje" a ni to mišljeno v tistem momentu, navalu čustev, izbruhu, ko pač ni pod kontrolo. To, da greš ti na tisto mesto z eno mačeto konje pohabit, je pa vsaj po moje načrtovano.

To je isto kot pri serijskih morilcih, serijskih posiljevalcih, kaj jaz vem... veliko jih ne začne avtomatično z umorom, se pravi se jim ne "odpelje" ravno.. ampak se dejanja stopnjujejo.. mogoče se frustracija človeka stopnjuje..

Ampak odpelje se lahko vsaki osebi, če pride do roba, kot si ti rekla. Samo to ni isto kot pri teh zločinih, ki niso iz strasti... Pa tud, če mulce z vodo poliješ, se ti ni ravno ful odpeljalo. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne jul 07, 2013 1:33 pm

Moja napaka, ne bi smela napisati, da "se jim odpelje", res ne. Ljudje raje rečemo, da se je nekomu odtrgalo, kot da si priznamo, da gre morebiti za ljudi, ki se ob takih dejanjih naslajajo, ki jim taka dejanja pašejo, mogoče jih počnejo iz dolgočasja, užitka ali pa iz kombinacije obojega. Jaz takih že dolgo ne smatram za "odtrgane", daleč od tega. Žal. Kot pravi all, res je potrebno imeti oči čimbolj na pecljih in predvsem zaupati lastnemu instinktu.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 07, 2013 4:36 pm

all je napisal/-a: Pa tud, če mulce z vodo poliješ, se ti ni ravno ful odpeljalo. :D

Dej ne olepševat in mi izgovorov dajat, ker jih bom res!!! :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 07, 2013 5:32 pm

Je pa res, da sem kot otrok imela soseda, ki je težil s tem polivanjem vode, ampak ta je bil res blesav, ker je to iz užitka počel. Ne ker bi živce izgubil. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 07, 2013 8:39 pm

:girltruce: Cel dan delala :sweep: , pa še nimam zlikano in ne vse pospravljeno. :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 08, 2013 8:07 pm

trixi ko ti bo zmanjkalo, pridi še k meni :D
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 08, 2013 8:18 pm

:rolleyes: Joj, prav nikoli mi ne zmanjka, kot zakleto.
Če bi pa mi, bi pa res prostovoljno hodila pomagat in učinkovite akcije delat, ker mi je v največje veselje kakšen projekt "before - after", kar pa ne pomeni drgnjenje ploščic in likanje. Sedaj pa večinoma izpade, da prav jaz rabim pomoč. :girlblush:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 09, 2013 2:39 pm

Pravkar vidla povoženega goloba, oz. kar je ostalo od njega. :(

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To jul 09, 2013 5:55 pm

Jaz tudi v zadnjem času opažam kar nekaj mrtvih ptic, večinoma golobov. Nekaj na cesti, pa tudi kar tako.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 09, 2013 6:22 pm

Ma to je to, ko so golobi precej domači povsod in se tudi avtu ne umaknejo hitro.. počasi stopicajo stran. Na drugi strani so pa vozniki, ki se jim mudi ali parkirat ali kamorkoli it, in ne gledajo naokoli, pa ga povozijo. :( Jaz sem velikokrat stala na mestu tukaj pri nas, predno sem peljala naprej, da so se golobi za ziher umaknili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 09, 2013 6:57 pm

Duško.
1. A bi lahko mačku dopovedal, da hitrostno razstavljanje fontane na najmanjše možne kose ni tako zelo zabavno, kot se njemu zdi? :devil:
2. Strašno zanimivo je, ko po več kot enem letu samih težav odpoveš storitev, potem je pa nenadoma možno najti toliko rešitev ... :S
3. A bi lahko bil dopust že jutri, prosim? :shipwrecked:

Hvala.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 09, 2013 8:27 pm

Na sprehodu z Aiko sva našli majhnega kosa. Žal pa je bilo že na prvi
pogled očitno, da nekaj ni v redu, ker so ga množično obletavale muhe. Pri prvi hiši smo dobile
škatlo za čevlje, odgnali smo muhe, kosa popakirali in šli. Zmenila sem se, da ga zjutraj prevzamejo
pri Kosovirju, pripravila sem mu večerjo po navodilih, grem po njega na balkon, da ga najprej
nahranim in potem očistim rano ... in je tam v škatli mrtev :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 09, 2013 9:23 pm

O joj :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 7:55 am

Skuiki, žal... :( pri malih pričih je na žalost malo malo, zelo malo šans, da rata... (se pa vseeno še vedno potrudimo, ja) :(
(letos na roke futrala 3 "goliče" pa nobenemu ni uspelo) :(
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 9:45 am

Nikoli , ampak res nikoli ne bom razumela, kako lahko delaš v prodajalni, ki prodaja žive živali. Ptičke v kletkah, zajčke v micenih kletkah, mucke in kužke, v bistvu dojenčke, ki so cel dan obkroženi s tujci, pa vendar jih nihče ne more pobožati. Groza, kako je kaj takega lahko dovoljeno?
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov