udomačen tiger

Re: zlati SONČEK
 , da si dobil fajn dom in fajn cimra
 , da si dobil fajn dom in fajn cimra   .
 .
Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger

, da si dobil fajn dom in fajn cimra
 , da si dobil fajn dom in fajn cimra   .
 . 

udomačen tiger

, nadvesela za oba!
 , nadvesela za oba! 

udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

udomačen tiger

jagodkin lepotec
  jagodkin lepotec  
			        udomačen tiger

udomačen tiger

On je super, kot ponavadi. En mali nagajivček, poln energije in precej "dirkalen".
 On je super, kot ponavadi. En mali nagajivček, poln energije in precej "dirkalen".  
			        udomačen tiger

(sicer se mi to zdi totalno nesmiselno, ker so vsi mački radi moji mački
 (sicer se mi to zdi totalno nesmiselno, ker so vsi mački radi moji mački  ampak hudiča, ne vem, kaj bi drugega lahko bilo ... mogoče luna?)
 ampak hudiča, ne vem, kaj bi drugega lahko bilo ... mogoče luna?) 

udomačen tiger

udomačen tiger

nevidna bolha

. Rad vam bo tudi zaspal na trebuhu na kavaču. Nikoli vas ne bo šavsnil ali kaj takega, je pravo nasprotje takšnih mucev. Ne obožuje samo mokre hrane za mačke. Zelo rad papca kakšne skuše iz konzerv, tudi z zelenjavo, v bistvu bi papcal skoraj vse kar boste jedli vi, če le ni izključno rastlinskega izvora, od mesa, sira... anything goes (vendar v majhnih količinah bolj kot posladek, da ni škodljivo zanj). Če smo pri nas jedli na kavču se je vedno smukal okrog krožnikov, če smo bili za mizo pa po stolih... Ko smo se vrnili iz službe pa je bilo nujno, da takoj dobi nekaj mokrega za pod zob. Brikete seveda je, ampak zaradi njih ravno ne skače do stropa. Če bi imel cel dan na razpolago mokro hrano bi bil verjetno zelo debel, zato je bolje, da jo dobi ko ste doma. Verjetno najbolje ob vaši večerji....
. Rad vam bo tudi zaspal na trebuhu na kavaču. Nikoli vas ne bo šavsnil ali kaj takega, je pravo nasprotje takšnih mucev. Ne obožuje samo mokre hrane za mačke. Zelo rad papca kakšne skuše iz konzerv, tudi z zelenjavo, v bistvu bi papcal skoraj vse kar boste jedli vi, če le ni izključno rastlinskega izvora, od mesa, sira... anything goes (vendar v majhnih količinah bolj kot posladek, da ni škodljivo zanj). Če smo pri nas jedli na kavču se je vedno smukal okrog krožnikov, če smo bili za mizo pa po stolih... Ko smo se vrnili iz službe pa je bilo nujno, da takoj dobi nekaj mokrega za pod zob. Brikete seveda je, ampak zaradi njih ravno ne skače do stropa. Če bi imel cel dan na razpolago mokro hrano bi bil verjetno zelo debel, zato je bolje, da jo dobi ko ste doma. Verjetno najbolje ob vaši večerji.... 

udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

udomačen tiger

Saj se razumemo, ane? Mi je pa žal za vsakogar, ki zaradi alergije ne more imeti mucka. Ker muc je res popestritev v življenju.
 Saj se razumemo, ane? Mi je pa žal za vsakogar, ki zaradi alergije ne more imeti mucka. Ker muc je res popestritev v življenju.  
  Ponoči celo ni zbežal, ko sem mu prinesla mokro hrano v posodici (bila sem na razdalji pol metra "za ovinkom" - on pod mizico, jaz za vogalom te mizice), tako da lahko rečem, da nek napredek je, čeprav ne velik. Malo in malo, pa bo
 Ponoči celo ni zbežal, ko sem mu prinesla mokro hrano v posodici (bila sem na razdalji pol metra "za ovinkom" - on pod mizico, jaz za vogalom te mizice), tako da lahko rečem, da nek napredek je, čeprav ne velik. Malo in malo, pa bo  silim pa nič ne v njega. Najbolj sem se bala, da bosta zgrešila mačji wc in kako lužico naredila kje drugje. Pa ni bilo tako, je bil wc precej zaseden
 silim pa nič ne v njega. Najbolj sem se bala, da bosta zgrešila mačji wc in kako lužico naredila kje drugje. Pa ni bilo tako, je bil wc precej zaseden   

udomačen tiger

.
 .  .
 .jagodka85 je napisal/-a:Sploh ne vem, kako naj ga umirim, moj ima nočno in se mora naspat, ...

udomačen tiger

Vse bo OK, mora bit! Sonček je lahko Sonči, lahko pa tudi Ponči.
 Vse bo OK, mora bit! Sonček je lahko Sonči, lahko pa tudi Ponči.   

udomačen tiger

malo začetniških težav pa tudi mora biti, da bosta vedela, da ju imata
  malo začetniških težav pa tudi mora biti, da bosta vedela, da ju imata   

vidva se pa čimprej sprostita in uživajta na polno
  vidva se pa čimprej sprostita in uživajta na polno   

udomačen tiger

In s tem je postopoma prišlo vse ostalo. Tujcem se seveda ne pusti prav božat, meni doma pa po 2 letih zdaj vsak dan daje buce in me zjutraj hoče zbudit tako da me pride lizat po rokah, pa pleza mi po naročju občasno.
 In s tem je postopoma prišlo vse ostalo. Tujcem se seveda ne pusti prav božat, meni doma pa po 2 letih zdaj vsak dan daje buce in me zjutraj hoče zbudit tako da me pride lizat po rokah, pa pleza mi po naročju občasno.  Je pa po karakterju še vedno nežna muca, ki se kdaj skriva pod mizo, pa potem beži pod posteljo, kar tako...ker taka je. Ali pa jo hočeš prijet pa v naročje vzet, pa kar odskoči na drugo stran postelje
 Je pa po karakterju še vedno nežna muca, ki se kdaj skriva pod mizo, pa potem beži pod posteljo, kar tako...ker taka je. Ali pa jo hočeš prijet pa v naročje vzet, pa kar odskoči na drugo stran postelje 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov