Ku - ku živio družba

včeraj sem Metki malo zagodel, ko je bila s Piko v parku s tistimi strici iz oddaje PPP. Metka je morala stricem pokazati kako jo Pika uboga na sprehodih, kako se skupaj učita novih stvari. Njune vaje je zmotil mačji kolega, ki je bil tako velik kot jaz in meni skoraj podben. Pika je na vsak način hotela steči za njim, ker je mislila, da sem jaz.
Metko so dodatno prestrašili še strici, ki so ji rekli, da okrog njih teka velik oranžen mucek, ki izgleda kot Garfield

. Metka je zato na vsak način hotela iti domov, da bi preverila, če sem doma, ali pa sem na ulici res jaz. Strici Metke in Pike niso pustili nikamor, ker še nista pokazali vsega kar znata, zato je namesto njiju prišel en stric, ki sem ga že videl poleti, a se mi ni ljubilo, da bi se mu pokazal, ker sem udobno počival na omari za kovčki. Tako je stric mislil, da me ni in je to povedal Metki

.
Metka je takoj nato s Piko pritekla domov preverjat ali me res ni, da bi me šla iskat s posodo hrane, ko obožujem

. A seveda Pike in Metke sem se izjemno razveselil, zato sem ju že čakal pri vratih kot ponavadi, ko ju čakam, da prideta iz sprehoda ali potepanja. Obe punci sta me burno objeli, polupčkali, da sem bil čisto moker od njunih poljubov

. Takoj nato pa je Metka klicala strica iz PPP, da sem ju že čakal pri vratih in da sem se mu skrival

.
Počil je lonec in pravljice je konec

. Mi pa srečno živimo naprej in na veliko uživamo. Pa pa in lep vikend, TomTom