udomačen tiger
Re: Svilene tačke
hvala, ker misliš na naju, očitno pozitivna energija vseh vas in nas pomaga, da je že nekoliko bolj živahna, danes je že čofnila svojega brata Murija, ker ji je hotel ukrast meso. To je bil zame zanesljiv znak, da je že boljša in da bo na kontroli vse v mejah normale, kolikor je pri Fivčkih pozitivčkih to sploh mogoče. Je še vedno bolj malo, samo iz roke, na krožničku ni dobro, konzervico paštetke pa samo po vrhu poliže, ostalo pa potem zmaže Muri. Se bojim, da jo bom tako razvadla, da mi drugega ne bo hotela jest, ko se bo spravila k sebi. Smotka moja, mi ne pusti mirno spat...Tabletk imava še do ponedeljka, nato pa jo peljeva na kontrolo. Potem bomo pa videli, kako naprej. Če bo potrebno še kakršnokoli zdravljenje, bomo šli na veterino MH, jim zaupam, čeprav še nisem bila pri njih, saj beremo, da so super in tudi vidimo, da delajo čudeže. Zlate punce so, s Heleno na čelu. 

sam da je mal boljš
če je čofnila Murija, je pa res dober znak
ji le ni vseeno za papico
me tri bomo pa še naprej mislile na vas in držale pesti in tačke
Ja, počasi se pripravljava na slovo, ta nemoč, kakor koli ji še pomagati, me ubija, težko in hudo je in bo spet, ko bo prišel njen čas....
zelo mi je žal. Tudi jaz malo naivno upam na čudež

. Vsem muckom pošiljamo en velik koš
a so zdaj uredu, so že pozabili?
ko me zagleda s flaško koloidnega srebra, se mi že skrije v duplinico od praskalnika....od 31.12. uprabljava za celjenje rane samo še fiziološko raztopino za čiščenje in nato ji rano pošpricam s koloidnim - 30-35 ppmjev (se ji že počasi celi)....je pa problem pri nas s špricanjem....na ta način sva muce odvadila plezanja po zavesah in po rožah, sedaj se pa še tega boji, revčka moja (kriva, priznam
). Ji bom morala nanest kar z vatko, drugače mi bo zamerila še bolj, kot mi je že...Papa pa gric po gric, precej slabše kot pred tednom dni, injekcija, ki jo je dobila in naj bi držala 14 dni, očitno popušča !? Bo morala v ponedeljek kar po novo, predvidevam....