Re: Daj si duška
no, glede olajšave je pa tako, da je bilo v Sloveniji nekoč neskončno nekih olajšav, ki se jih je potem uveljavljalo s kupom nekih računov (se spomnim maminih dohodninskih napovedi, sploh ker jih je pckala skupaj še za pol soseske
), potem so pa ugotovili, da bo bolj enostavno, če se pač določi neka fiksna olajšava ... ampak zneski so pa še vedno smešno nizki in seveda se v luči protikriznih ukrepov olajšava letos ne dvigne niti za stopnjo inflacije ...

V Slo je zelo velik delež starih voznikov. Že v letu 2010 jih je bilo več kot 75.000 nad 80 let. Vem za marsikaterega nad 80, pa mu sigurno ne bi dovolila vozit. Včeraj sem pa srečala še enega, ki je že 95 let star, kar mi je pa še manj všeč. So se že mnogi pritožili, da je slab šofer, pa mu menda nihče nič ne more.
Nisem vedela a naj se začnem smejat al kaj točno...No, kar se tega tiče kapo dol mojemu dedku, ki je tam nekje pri 75ih ključe od avta dal ženi, ker je ugotovil, da enostavno nima več takih refleksov kot prej in, da bo bolj varno, če vozi ona.
Danes upam na čim več dobrih novic o novih domovih. 

Telefoni so pa itak pregoreli, ko smo s cele Slovenije klicali na helpdesk, da bi prijavili napako. 
. Aja, pa če do vikenda nehava kašljati in šmrkati, ti zrihtam en krof
.