nevidna bolha
Re: Daj si duška
Moja izkušnja! Pa še tako imaš možnost poskusit in spoznat ljudi, ki jih mogoče drugače ne bi in bolje oni tebe in te mogoče komu priporočijo!
Najprej seveda sem delala preko študenta (ko sem še študirala) razna priložnostna dela v proizvodnji od pakiranja kozmetike do proizvodnje testenin....
Ko sem končala seveda nisem takoj dobila tistega kar sem želela, po pravici povedano od skoraj 20.let delovne dobe, ki jo imam 13. let delam vsaj približno tisto, kar sem si želela....zadnjih 6,5 pa točno to!
Med drugim sem pazila tudi staro gospo, ki je imela zelo hudo obliko demence....
Čisto vsako delo, ki sem ga opravljala je pustilo na meni pečat, ki je naredil človeka, kot sem danes....pa verjamem, da se imam še zelo veliko za naučit!
Potem pa gledam študente, ki prihajajo delat k nam še preko študenta ali pa takoj po končani diplomi....OMG iskanje krivin

V DANAŠNJIH ČASIH DELODAJALEC IŠČE SAMOSTOJNOST, IZNAJDLJIVOST, ODGOVORNOST....to zelo težko človek že ima, če do končanega faksa ni naredil niti ure študentskega ali katerega koli drugega dela......moje mnenje!