udomačen tiger
Re: Mačji posip
Kar se samih peskov tiče pa tule mačka res nista zbirčna. Flamingo, golden grey v vseh izvedbah, BioSand Super agglomerante bianca,... Karkoli finega je ok.
Lidlovega ne prinesem nikoli več domov. Samo 1x je bil kupljen v sili ker sem bila do zadnjega dneva pred prazniki prepričana da je v shrambi še en žakelj, in da ga ni ugotovila tako pozno da je bil nakup v službi neizogiben. Pesek je bil čisto pregrob. Delal lepe kepe, to priznam, ampak so bile kepe tako težke (že pesek je težak) da sem lopatko zlomila. Porabilo se ga je mnogo več kot naprimer flamingota po dobrem tednu je pa celo vonj razvil. Pa priznam da je mene mnogo bolj motil ta pesek kot pa mačkona.

ali pa ce ne slisis kako koplje po njih ali ce jih muc sprejme. Smo sprobali, Dexi je veselo kupcke delal mimo, Vikiju je bilo vseeno, kot vedno.
), zato smo ga prav tako mešali s Cats bestom, vijolično varianto za dolgodlake mačke, približno 1:1. Ti pa ne znam povedat, kako dolgo je trajal, mogoče tvegaš in kupiš en žakeljček, pa boš videla kako in kaj.
(že po nekaj dneh) da ga ne vzamem več. Pa res redno čistim.
. Zdej se ne vsipa več in tud lužic ni.
)
Že ta se je kar in ravno zaradi peska vsak dan pometamo, ker tako škripa po tleh.. Mene to sicer ne moti tolk, mojo mamo pa in ji gre ful na živce tale pesek. Upam, da se vseeno ne bo tako raznašal.