Hallo kuku
kako ste kaj? Končno se je mama danes odločila, da naju s Piko poslika. Zdaj pa mi jo je ratalo še pregovoriti, da vam fotke pokažemo in da se vam javimo

.
Mi smo zdravi in vedno dobro razpoloženi. Le mama je full zaspana in veliko počiva na postelji. No pa mi tudi

. Zato enostavno ni časa, da bi se kaj fotkali, še manj pa, da bi se vam oglašali. No mama je zadnjič klicala teto Trixi, da ji je javila, da smo mi vsi ok.
No zdaj pa pridejo na vrsto fotke, ki so full lepo uspele in na katerih sva midva s Piko. Naj povem, da najina ljubezen še vedno živi, se imava rada in sva nerazdružljiva

Naša draga Miša pa je še vedno ista Miša, ki se rada drži bo strani. Zdaj si je našla prostor na postelji, ki se nahaja ob radiatorju in tako poiva skupaj z nami na postelji. Če jo mama vzame k sebi v naročje, običajno protestira z mijavkanjem, a po drugi strani ji prav paše, da jo mama boža po njenem lepem svetlečem kožušku, ki je mehek kot krzno. No, da ne pozabim povedati, tudi midva s piko imava zeloooooo lep kožušček, ki ga mama skrbno neguje

.
Papa in se še oglasimo

TomTom