Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 31, 2014 6:08 pm

Re: Daj si duška

Bogi revezi ki se pokanja bojijo. H sreci so vsi macki v tej bajti skulirani in se niti zbudiji ne. pa moj bivsi kuza je tudi bolj ignoriral kot ne. celo "lucke" je gledal skozi okno z nami ob polnoci.
Babicin macji revez pa za silvestra sploh ne pride izpod kavca.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 31, 2014 6:11 pm

Pina se histerično boji pokanja, pa se letos še kar drži. Trenutno imamo malo bolj glasno muziko, da ob poku ni čisto sigurna ali je počilo ali ne, hh.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 31, 2014 7:28 pm

Zakaj je pokanje prepovedano v strnjenih naseljih, če tega nihče ne upošteva niti nihče ne sankcionira? Se bojim it ven, da mi ne bo kaj na glavo padlo.

Sicer pa ne vem zakaj se sploh prodaja te zadeve, komot se lahko vse ukini. Minimalni vizualni efekti ne odtehtajo vsega drugega. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 31, 2014 7:48 pm

Naša mala pasja opica Pikačujka je cela uboga od tega pokanja :girlsad: Za povrh ima pa še piskerc na glavi in obvezan rep (od včerajšnjega ugriza psa) in se ne more zbasat v kakšnega od svojih najljubših skritih kotičkov. Baldrijanove tablete ji ne pomagajo popolnoma nič, česa bolj radikalnega se pa nisem hotela poslužit, še posebej, ko sem slišala osebno izkušnjo ene od skrbnic psa, ki je lani jemal prava pomirjevala.
Od mačk se pa Tasha najbolj boji pokanja, tamaladva pa Michelle pa Puhi pa nič.

Naj bo čimprej mimo, da bo Pikačujka lahko šla vsaj lulat. Ponavadi tam okrog 1h folku zmanjka municije, upam, da bo tudi letos tako ali pa še prej :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 31, 2014 8:02 pm

Pri nas je letos neverjeten mir ... No, danes sem doma slišala prvo petardo, v službi (pisarne imamo v enem od blokovskih naselij) je pa itak pokalo najkasneje od 12h dalje :O Leia se itak ful ustraši, Yodl pa prav čaka pri oknu na ognjemete ... Imamo srečo, ja.

Sem pa popoldne srečala mulca, ki je komaj sam hodil, foter mu je pa že neke male rakete v roko tlačil :dash: :dash: Da bo ja čim prej navajen na ta drek :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 31, 2014 9:34 pm

Mislim... Štumfi?!?! SERIOUSLY?!?! Dej ne me zaj*bavat. To se dogaja samo v ta najbolj stereotipnih slabih ameriških komedijah, no... Folk bi rad mene j*bal...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 02, 2015 1:43 pm

:dash: :dash: uf, kako mi je zavrelo....ne mi jokat, da ti je že drugega mucka povozil avto...,sem ti rekla, da so mucki samo za v hišo pa me nisi jemala resno, nastradal je pa ubogi mačkonček..... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 02, 2015 6:08 pm

Slika

^ Tole je moj komentar o čist vsem kar se je zgodilo zadnje tri dni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe jan 02, 2015 7:12 pm

Mačja mama, sej vem da ni blo tak mišljen, sam za tole se je pa splačal na duška pridet. :lol:

Zdej pa :rolling: , pa :makingcookies: potem pa :cookies: (kake fajne nove smeške mamo). Če bi se ker celjan rad prišel odduškat, vabljen na medenjake. Samo žal niso veganski.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 10:17 am

Sem se namenila kupit ene tople, nepremočljive čevlje.
V petek so bili -30%. Ker je bilo napovedano, da se začnejo zimske razprodaje s ponedeljkom (včeraj), sem počakala, če bodo slučajno še kaj več znižani. No, niso bili. :S So celo nedeljo popravljali cene in so bili "moji" čevlji v ponedeljek, na razprodaji, še dražji, kot v petek. :rolleyes: :fool:
Bom šla kupit kakšne druge. ;)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To jan 06, 2015 10:39 am

Js za take stvari kar povem v trgovini, da kaj si mislijo, ker me res razjezijo :negative: Neki let nazaj sem imela v Zari ogledano eno torbico, pa se mi je zdela malo predraga. Ko se prišle razprodaje, sem rekla, da grem pogledat, koliko je znižana. In seveda, na mojo torbico so ruknli napis "nova kolekcija", čeprav je bila tam že vsaj ene dva meseca :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 10:41 am

Trixi, če se ti da, tole s čevlji je verjetno za inšpekcijo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 10:54 am

Jim verjetno nič ne morem, ker je bila tisto za njih "druga akcija", kot pa običajne zimske razprodaje.
Je nekako tako omenila že prodajalka v petek, da je tudi to včasih možno, a ji nisem verjela, ker sem mislila, da je le "dobra trgovka".
No, vseeno niso bili tako poceni, kot bi mi bilo všeč. Bom že našla kakšne druge. Sem precej zahtevna stranka, saj želim preproste, uporabne, udobne, klasično elegantne, za na hlače in na kavbojke, "pohodne" in takšne je kar težko dobit. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 11:11 am

trixi evo mix vsega :)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 12:07 pm

Odkar imajo pošte tele nove delovne čase pa vse na glavo, je prav vsak obisk pošte stresen. Ker itak je vedno vrsta in itak je treba čakat, da se poračuna vseh 150 raznoraznih položnic, da jaz lahko oddam eno popolnoma navadno pošiljko :dash: Pri čemer se mora vedno vsaj kakšna bakica vrinit, ker ima ona "res samo tole" :dash: :dash:
In res res ni treba hodit vzporedno po pločniku, ko je zaradi snega na njem res prostora samo za dva človeka ... in se niti takrat, ko ti gre nekdo naproti, nočeš umaknit :dash:
In ko presnetemu zavarovalničarju poskušam plačat kar konkreten kos svoje plače, bi bilo res vljudno, če bi se vsaj potrudil in mi poslal dokumente, zaradi katerih me je včeraj urgentno nujno blablabla klical :dash: :dash:

Tko, over and out, Duško, hvala, ker si me poslušal :kiss:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 12:10 pm

PS: tale trixijin primer ni nič za inšpekcijo, če je originalna cena ostala enaka. če se trgovina "sprdne", ima lahko vsak dan drugačen popust, če so vsi pogoji jasni. (tisti primer z Zarino torbico bi pa bil za kakšno inšpekcijo, verjetno)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 9:14 pm

Leia, nabavit natančno tehtnico in znamke in sprintat cenik Pošte, potem pa lizat znamke in vršt navadne pošiljke zunaj v kaslc, pa k*inc pol gleda bakice in položničarje ;)
Mi (firma in tudi društvo) imamo pogodbo s pošto, tko da oddam vedno na okencu, pred katerim ni vrste (ker na pultu piše: "prosimo, stopite k sosednjemu okencu" ali "zaprto") :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jan 06, 2015 9:21 pm

Uau, ne vem, kako mu uspe vsakič VSA-KIČ me sprovocirat do te mere, da popizdim. Pol je pa seveda on bogi, ker se jst derem nanj. Da pa on tri dni prej teži in jamra in se živcira in nekej, ne to pa ne vpliva na to.

Nemogoč je, res je nemogoč!! :devil: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 11:16 pm

Ja res, grdi grdi :devil:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 06, 2015 11:19 pm

jernejch je napisal/-a:Uau, ne vem, kako mu uspe vsakič VSA-KIČ me sprovocirat do te mere, da popizdim. Pol je pa seveda on bogi, ker se jst derem nanj. Da pa on tri dni prej teži in jamra in se živcira in nekej, ne to pa ne vpliva na to.
Nemogoč je, res je nemogoč!!

A maš ti slučajno istega kot jst? Ker to mi je nekam znano...

**

On a completely unrelated topic.. good GRIEF, what a fic! What a fic!! :O
I'm not going to sleep for the next three nights!!!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 37 gostov