Re: Daj si duška

blesave mačke prefrigane! vas bom že dobila!

Moderator: andreja
udomačen tiger
moksa je napisal/-a:oaza88 je povedala svoje mnenje, ne zdi se mi, da je komurkoli karkoli diktirala.
udomačen tiger
čvekava papiga
udomačen tiger
Kraj: Koper
udomačen tiger
Mateja4 je napisal/-a:IsKrIcA, odvij še odtočno cev z ventila, tam kjer gre v steno. Meni se je enkrat tam notri en kamenček zataknil in stroj ni črpal vode. Filter je bil čist. No, poklicala sem serviserja - in tale moj nasvet je zdaj vreden nekih 40 evrov
udomačen tiger
IsKrIcA je napisal/-a:Tudi, če imam na obisku goste, ki so vegetarijanci ali vegani pač prilagodim jedilnik, ne pričakujem pa potem obratno, da mi bo vegan šnicl pekel.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
oaza88 je napisal/-a:Groza, res.
Pa koliko odrtih zajčkov vsak dan, pa teličkov, pujskov, krav, ovc..... Vsi ti pa grejo v lonec in na krožnik bolj ali manj brez medijske pozornosti. Pa ravno tako čutijo, kot je ta psička.
Mi pa ni jasno...a to so mu vlomili v hišo, a kaj, da so mu psičko ukradli? Meni je drugače ne bi mogli. Nikoli je ne puščam zunaj brez nadzora. Niti na lastnem dvorišču ne. Puščam pa kaj drugega,neživega, to pa res in ko mi bo kdaj kaj zmanjkalo, se bom pa začela res slabo počutit.
udomačen tiger
scarecrow je napisal/-a:imam slabo vest tudi zaradi vsega mesa, ki ga pojedo moje živalice. Večkrat se vprašam, ali je življenje moje psičke npr. res vredno življenj deset, sto,.... življenj piščancev (primer), ki jih bo pojedla v svojem življenju
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Mačja mama je napisal/-a:scarecrow je napisal/-a:imam slabo vest tudi zaradi vsega mesa, ki ga pojedo moje živalice. Večkrat se vprašam, ali je življenje moje psičke npr. res vredno življenj deset, sto,.... življenj piščancev (primer), ki jih bo pojedla v svojem življenju
udomačen tiger
Mačja mama je napisal/-a:Ali to pomeni, da bi morali imeti slabo vest tudi zaradi tistih par sto antilop, ki jih pojé en lev v savani? Zaradi vseh tistih žab, ki jih poje štorklja? Zaradi krtov in rovk, ki jih ulovi kanja...? Ali jih dajmo ulovit in jih začet krmit z vegetarijansko prehrano...?
Se mi zdi, da grejo te stvari malo predaleč...
čvekava papiga
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Koper
scarecrow je napisal/-a:MM, zame je ogromna, ogromna, ogromna razlika med zgoraj omenjenimi stotimi antilopami, ki živijo normalno, naravno življenje in, če nimajo sreče, pač postanejo levov plen, ter (če ostanem pri piščancih) tistimi stotimi piščanci, ki so (ne bom napisal rojeni) proizvedeni izključno za to, da nekoč postanejo nekomu hrana - da ne omenjam pogojev v katerih "živijo", verjeno jih tudi sama poznaš. Če bi imel čarobno paličico, bi bila prva stvar, ki bi jo naredil ta, da bi pse, mačke, krave, konje,..... skratka vse domače živali spremenil nazaj v divje (OK, malo bi mi bilo že dolgčas, ker ne bi imel koga crkljati), ker tako so bile stvari najbrž zamišljene. Žal se to ne da spremeniti čez noč, zato pa je naša obveza, da za te živali skrbimo. Ne boj se, še naprej bom mačke in pse hranil z živalsko hrano, ker je to pač njihova "naravna hrana" in, ker so mi kljub vsemu bolj simpatični kot nekatere druge vrste živali, ampak vprašanje pa zame vseeno obstaja - ali je več vredno življenje enega psa ali sto piščancev vzrejenih na farmi???
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov