Daj si duška, 2. del

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 08, 2015 11:04 pm

Re: Daj si duška, 2. del

Ja, seveda, preko njegove zavarovalnice, bom imela popravljeno.
Mi je pa človeka žal, da je mral dobit še kazen, ko bi lahko prej sama uredila, brez policije, a je raje trmaril, da ni kriv.
Še na zavarovalnici ni mogel verjet, da se je skušal tako zvlečt, ker ima Snaga itak skupno zavarovalno polico, za vse take in drugačne primerke; je rekel, "da to ni politika podjetja, da bi morali zaposleni govorit, da niso krivi, in da je to le na njegovem osebnem zelniku zraslo."
Kar predstavljajte si me, kako sem odreagirala, ko me je zbil/butnil, nato želel odpeljat, že šel iz stranske na prednostno, kao da ni nič, kasneje pa trdil, da ni kriv, da me ni butnil, ker "je stal na vidnem mestu" in to ves čas ponavljal, tudi policaju. Kekec! :fool:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 09, 2015 2:17 pm

Ko že nekaj časa pošiljam prošnje in kličem za študentsko delo, pa mi nihče sploh ne odgovori... In ko pride po tolikem času danes končno en odgovor, v katerem slučajno zveš da te potrebujejo za promocijo in povečanje porabe mlečnih izdelkov?! Vse lepo in prav, če nisi ravno vegan :rolleyes: Nevem, ali samo jaz opazim to, ali je zadnjih nekaj tednov na voljo samo delo v usnjeni galanteriji, Kopitarni, prodaji usnjenih copat, pomoč v McDonaldsu in sedaj promocija mlečnih izdelkov?! :rolleyes:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 11, 2015 12:24 pm

Posvojiteljica mačka v zavetišču omeni mladi veterinarski pripravnici, ki ji je predala mucko, da bodo to verjetno imeli kar v stanovanju. Do sedaj niso imeli te navade, ker je sorazmerno varen okoliš in prejšnji muc je zaspal od starosti... Moja prva misel je bila: "JUUUUPIIIIII :yahoo: Najboljši so! In sami so prišli do tega spoznanja!!" In potem ta mula od bodoče veterinarke pribije: "Ah to pa ne! Maček je le maček. Mora biti zunaj!" :dash:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne okt 11, 2015 6:55 pm

čombetka je napisal/-a:Posvojiteljica mačka v zavetišču omeni mladi veterinarski pripravnici, ki ji je predala mucko, da bodo to verjetno imeli kar v stanovanju. Do sedaj niso imeli te navade, ker je sorazmerno varen okoliš in prejšnji muc je zaspal od starosti... Moja prva misel je bila: "JUUUUPIIIIII :yahoo: Najboljši so! In sami so prišli do tega spoznanja!!" In potem ta mula od bodoče veterinarke pribije: "Ah to pa ne! Maček je le maček. Mora biti zunaj!" :dash:

Mene so tudi prepričevali v to pri prejšnjem veterinarju, na žalost tudi prepričali... :( Ni bila samo neskončno predraga šola za vse življenje, ampak tudi tisti trenutek, ko sem začela bolj aktivno o teh stvareh govoriti z drugimi lastniki, od katerih sem prav tako večkrat slišala, da je veterinar rekel da naj bo muc zunaj/da kastrira se tam okrog 6-8 mesecev, lahko pa tudi malo kasneje/v Lj nima smisla cepiti za kugo, sej so blizu hiše...

No, naša je seveda zdaj striktno notranja in kljub temu pocepljena proti vsemu. Osel gre samo enkrat (prevečkrat) na led. :dash: :dash: :dash: In ko sem klicala tega dotičnega veterinarja, da ga obvestim in zaprem kartoteko, so mi rekli - ja gospa, se zgodi, tam do ene 3 leta so mal neumni, če pa do takrat preživijo, potem bodo pa dolgo živeli. Se zgodi... :bad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 11, 2015 10:22 pm

Ker zaupaš stroki in meniš, da vedo najbolje. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 11, 2015 10:32 pm

Meni pa se zdi, da sta pojma veterina in živalovarstvo pri nas (in tudi kje drugje) čisto preveč pomešani. Veterinar naj bi skrbel za fizično zdravje živali, ne pa opravljal posvojitvenih razgovorov.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po okt 12, 2015 10:31 am

helena je napisal/-a:Meni pa se zdi, da sta pojma veterina in živalovarstvo pri nas (in tudi kje drugje) čisto preveč pomešani. Veterinar naj bi skrbel za fizično zdravje živali, ne pa opravljal posvojitvenih razgovorov.

Strinjam. Če pa že, naj bo vsaj ažurno izobražen in aktiven v smeri živalovarstva, saj ima s svojim poklicem na tem področju določene prednosti.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 12, 2015 5:19 pm

Zdravstvo, z izjemami, je :rolleyes: :fool: :dash:
Dobri so pa v rezanju in šivanju. No, ampak tega sedaj ne rabimo. :angel:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 12, 2015 5:54 pm

Za kozlat
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po okt 12, 2015 6:37 pm

Ogaba primitivna. Kako z veseljem bi mu marsikaj grdega delala. :bad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po okt 12, 2015 7:48 pm

Ooo kristus! Ta je pa z naših koncev. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 12, 2015 7:54 pm

To je tako neskončno preko vseh meja gnusno, da MORA bit trol!!! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 12, 2015 8:11 pm

tole zgoraj si tud komentiranja ne zasluži...

neskončno sem zmatrana. že spet. od vseh blazno pametnih ljudi. in še bolj pametnih veterinarjev. a sploh bomo kdaj prekinli ta začaran krog? meni se zdi, da več mačk ko porihtam v okolici, več jih je. in noben noče nč dnarja plunt. itak. kako, kje naj dobim denarčke, da pošteno plačam delo pridnih rok, da bo vsaj kakih 50 mačk manj v moji bližnji okolici pa verjetn tud moji bližnji prihodnosti? eh... :negative:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 12, 2015 8:55 pm

:praising:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 14, 2015 10:00 pm

Res redko grem na FB od Mačje hiše, ampak ko grem me samo glava boli. Za kakšne stvari vam ljudje sikajo, jao bože...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 15, 2015 11:22 am

Trixi je napisal/-a:Pred pol leta so posvojili 3 letno deklico iz sirotišnice v Afriki, v slovensko družino. Ti novi starši so jo za malenkosti (ker tak otrok velikih in groznih stvari itak ne naredi) kaznovali s stradanjem. Deklica je pristala v bolnici, ker je izgubila v času bivanja pri njih (v 4ih mesecih) 3 kg in ni več niti mogla hodit, ni imela moči. Sedaj je pridobila 5 kg, že hodi, še vedno biva v bolnici, ji iščejo novo družino.
Banda človeška, pokvarjena, kako so mogli tako ravnat z nedolžnim bitjem, odvisnim od njih, že tako z žalostno preteklostjo. Zakaj, zakaj so si "nabavili" otroka in naredili iz njega še večjega revčka, kot je bila?? :shout:
Res, ni vedno lahko ugotovit, kdo bo in kdo ne bi bil dober posvojitelj. :S

No, danes pa o tem pišejo v novicah..
http://novice.najdi.si/predogled/novica ... %C5%A1nici
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 15, 2015 11:58 am

Fuj fej. Pa posvojit otroka iz tujine ni ne enostavno ne poceni. :bad: Verjetno je šlo za reklamno potezo - razkazovanje svoje dobrodelnosti. Pa je fajn, če otrok zgleda izstradan, da lahko vsem pokažeš, kakšnega revčka si "rešil". Golazen.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 16, 2015 5:54 am

ja super no.... :bad: Pa lepo, da povdarjajo, da gre za "ugledna" človeka. Kot, da bi bilo kaj drugače, če bi bila "neugledna". Gnoj :bad: v vsakem primeru. Edino...za medije je pa v primeru uglednosti vsekakor (še) bolj zanimivo, to pa ja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 17, 2015 8:11 pm

ne morem verjet, ampak mogoče pa bom začela zares verjet, da rek palca ima dva konca res velja. svašta.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 20, 2015 11:02 am

Kakšen mir za ušesa. Soseda (kregajoči se bitji iz nekaj objav višje) sta po 45 minutnem otrokovem dretju le dojela, da bi ga bilo mogoče dobro peljati k zdravniku. :dash: :dash: :dash: Ne dretju, ampak kričanju, tuljenju... :dash: :dash: :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 36 gostov