Daj si duška, 2. del

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 23, 2015 7:12 pm

Re: Daj si duška, 2. del

Dialog z nasilneži in nestrpneži ne obstaja. Sploh. Lahko se samo malo sprenevedate in temu rečete dialog. Jaz pa sem rdeča, z leti in življenjem v tej državi, vedno bolj.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr dec 23, 2015 7:15 pm

Ne gre za to, da bi živeli v preteklosti, ampak za to, da nas lekcije iz preteklosti kaj naučijo, ne da jih ponavljamo znova in znova
Tudi ne gre za to, da bi se z nasilnimi kreteni glih nevemkolk pogovarjali, pač pa za to, da je javni diskurz brez metkov in da prevladuje zmerni diskurz
Sicer imam pa poleg leve na glavi tudi fatvo desnih debilov, ker sem kritizirala ukrepe obeh desnih vlad, tako da imam oba pola zelo pravično pokrita ;) 8) :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr dec 23, 2015 7:58 pm

Osnovni problem tega prepucavanja pa vidim v nedelujoči pravni državi

Policaji, tožilci in sodišča niso opravili svojega dela
Nemški politikanti ne jahajo drug drugega okoli nacijev, ker sodišča opravljajo svoje delo
In zaradi vojnih zločinov še vedno vtikajo v arest 100 let stare mumije

Pri nas pa nič

Zločinci in kriminalci vseh sort in vseh časov se sprehajajo po cestah in se nam režijo
Noben od politikantov pa noče zrihtat pravosodja, ker vsi ščitijo svoje barabe
Verjetno pa tudi zaradi tega, ker se procesiranih zločinov in kriminala, ne da tako fajn politizirat, ker obsodbe dajo nedvoumno sporočilo kaj je prav in kaj narobe

Takle imamo

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr dec 23, 2015 8:20 pm

V tem ti dam popolnoma prav.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 24, 2015 10:34 am

Zločinci in kriminalci vseh sort in vseh časov se sprehajajo po cestah in se nam režijo
Noben od politikantov pa noče zrihtat pravosodja, ker vsi ščitijo svoje barabe
Verjetno pa tudi zaradi tega, ker se procesiranih zločinov in kriminala, ne da tako fajn politizirat, ker obsodbe dajo nedvoumno sporočilo kaj je prav in kaj narobe

Resnica.

Pa tudi vse tele bitke ki jih imamo. Za, proti, referendumi,..., meni resnično delujejo kot metanje peska v oči. Samo da se narod krega. Samo da ni več pozornosti na zadevah ki vpljivajo na VSE nas, ampak da se koncentriramo na manjšino.

U bistvu da se kregamo o stvareh o katerih večina državljanov ve bore malo. Pa pozabnljamo da "Le čevle sodi naj kopitar". Pa se ne zavedamo da tudi če bi bil zakon sprejet, večina nas nebi opazila nobene spremembe, če nebi vsega skupaj napihnili politiki za svoje agende. In mediji za svoje povečane naklade.

Pa ko pomislim koliko se nam pešeren valja v grobu ker si kot narod ne zaslužimo več "Zdravljice"?

Komú narpred veselo
zdravljico, bratje! čmò zapét'!
Bog našo nam deželo,
Bog živi ves slovenski svet,
brate vse,
kar nas je
sinóv sloveče matere!
(Vsi smo enotni, ampak ne. Očitno homoseksulaci že niso otroci slovenske matere. So padli iz marsa kot kaže)

Ali pa še en verz:

Živé naj vsi naródi,
ki hrepené dočakat' dan,
da, koder sonce hodi,
prepir iz svéta bo pregnan,
da rojak
prost bo vsak,
ne vrag, le sosed bo mejak!
(Očitno begunci niso narod ki hrepene dočaka dan. Očitno ne trpijo. Nad njimi ne hodi sonce. Nimajo vraga doma za soseda. Ne. Oni izvirajo iz dežele ki ni pod istim soncem kot kaže)

Pač moje mnenje.

Pa kot sem že napisalo. Kljub vsem tem grozotam, sporom in medijski pozornosti letošnjega leta, še vedno mislim da se zadaj skriva neka večja slika ki je ne vidimo. Da je vse tole spretno uporabljeno kot slepilo, da se narod krega, med tem ko akterji zadaj kujejo svoje nevidne večje načrte.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če dec 24, 2015 2:06 pm

Da gremo spet na mal "lažje" teme. Pošta Slovenije, j***** **. Zaradi vaše nesposobnosti bo letos božiček nosil z zamudo. :dash: :aggressive: :girlsad: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če dec 24, 2015 4:01 pm

Larina je napisal/-a:Da gremo spet na mal "lažje" teme.

:good: :good:

----------

Seveda tik pred prazniki crkne edini bojler za toplo vodo
Seveda je dec moral bit pameten in ni slišal modrega nasveta, naj gre po nov termostat in ga zamenja :rolleyes:
Seveda je moral nekaj sam drkljat tam okol
Seveda je pol čisto ves štrom crknil, ker je zabrisalo ven pancarko, do katere pa v bloku stanovalci nimamo dostopa
Seveda je moral pol Elektro prit
Šele po vsem tem je šel po termostat

Tako da smo zdaj fensi in važiči, ker imamo spet štrom in toplo vodo :yahoo: 8) :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 24, 2015 4:54 pm

Ja, na termostat je dobro pomislit, če kaj v zvezi s tem ne špila.
Pri nas je tudi crknil, pred kratkim in smo bili 2 dni "na hladnem", nam peč zato ni delala.
Iiiii, kaj smo zopet dobili. :good: :clap:
:bozicek: :smrekca: :santa2: :santa:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 25, 2015 8:22 pm

sovrazim urgence.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 26, 2015 10:21 am

Moj dragi je v bolnici na infuzijah. Mal držite pesti da bo ok.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 26, 2015 3:53 pm

Ves da bomo :praising:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 26, 2015 5:58 pm

j*** zobar, zmečeš jurja, da ti po parih mesecih odpade plomba in lahko za praznike sediš pri dežurnem zobarju. A kaj je še naredil za jurja? En zob je celo do konca pozdravljen (upam), dva ki jih je kao zrihtal sta za spulit, en umeten in pod eno plombo luknja. Toliko dobiš za jurja... Kreten idiotski nesposoben. :dash: :dash: Vdih, izdih, res lepi prazniki :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 26, 2015 9:29 pm

Sorcerer, držimo pesti :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 27, 2015 2:49 pm

Rozika, nam zaupaš kateri? Namreč iščem enega dobrega zobarja, lahko tut privat, pa se nočem zaj*** s kakšnim nesposobnežem...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 27, 2015 5:14 pm

Vrhnika nasploh tudi zdravniki, veterinarji itd. beži kolikor te nesejo noge. Dobiš zs.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 28, 2015 10:02 pm

Naj bo jutrišnji dan boljši od današnjega duško. Prosim. Nebi še enega takega zmogla.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 29, 2015 4:48 pm

nebom razlagala kaj me je tko skurlo , ker bi lahko napisala cel roman za nazaj :crazy:
ma današnja epizoda je pa višek :dash: :dash:
ne rečt otroku ki je za počitnice zbolel ,da prideš na obisk in potem bogi jih čaka cel popoldan in skori joče in ti jih vidiš skozi okno ku se peljejo mimo in se ne ustavijo niti za minuto :fool:
niam navade se penit in jezit ma sem prou mogla se spovedat

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 01, 2016 12:53 pm

Dedek mraz, jst bi zdravje za darilo. Zdravje mene, zdravje mogega, zdravje vseh mačkov ki bodo v 2016 šli skozi moje/naše roke, zdravje vseh ljudi okoli mene,... Samo zdravje, po možnosti brez kakih hudičevo zdravih posegov, rezanja in strupov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 04, 2016 9:05 am

Enako tudi jaz, Sorcerer... :angel:
Ker zadnjih 8 dni je takih, da lahko samo rečem - a deeeeej, Duško, idi ti je*at še koga drugega, jst te imam čez glavo dovolj za celo leto.... Ena mucka že 8 dni hospitalizirana, druga 3 dni, hčerka in partner sta imela prometno nesrečo (na srečo je bil samo avto totalka, onadva nepoškodovana), danes ponoči imela mala pasja opica 2 epileptična napada, mene se loteva angina, če ne celo spet pljučnica... Ne vem več, kaj naj si mislim, res ne... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 04, 2016 10:35 am

Iz dolgoletnih izkušenj ti lahko povem, da hudič hodi na kup sr*t :devil: Taki časi pridejo in grejo, ko so tukaj sicer izgleda, kot da ne bo nikoli konec, ampak bo. Prej ali slej bo spet sonce, boš videla :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov