Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 11:47 am

Re: Daj si duška

Super. Po treh mejlih končno odgovor. Očitno je bil že prvi dovolj, ampak o tem seveda ne obveščajo, dokler ne pošlješ mejla z vsemi možnimi povratnicami in najvišjo prioriteto. Elektronsko naročanje FTW :/
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 1:21 pm

zjutraj sem se zbudila s heksenšusom spet, da pa ne bo dolgcajt, se je desna peta odločila da me bo bolela, tako da krasno šepam...z neko čudno alergijo se pa spopadam že en teden in te pikice sploh nočejo izgint. a me lohka prosm še kej zadene :devil: ?
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 1:33 pm

Pojdi k zdravniku. Od vsega hudega, ko boš tam čakala in čakala in čakala, se ti bojo pikice, hesnšusi in razne bolečine zdeli čisto nepomembni ;) (ali: ja, že dva tedna letam okrog zdravnikov samo kot spremstvo in se mi meša .. ne vem, kaj bi počela, če bi bila še dejansko bolna :dash: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Če jan 27, 2011 1:45 pm

ah brez veze k zdravnikom hodit. jaz sem že dve leti vsa pikasta od alergij in ne vem kerga vraga še pa mi živa duša noče pomagat od dohtarjev. do sedaj je še največjo zaskrbljenost izrazil moj ginekolog ki pa mi v tem primeru prav nič ne more pomagat. :dash:
zdej pa čakam da gre mimo...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 1:47 pm

Najprej mi pri veterinarju nočjo mazila prodat, brez da jim mačko pripeljem pokazat, kar sicer razumem, sam se res ne bi zmišljevala kar tako, da ga pač dobim.. ah! Potem grem vsa razočarana kupit cigarete pa mi prodajalka zateži za osebno. :dash: Ne vem od kdaj tok mlečna zgledam :rolleyes:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Če jan 27, 2011 4:08 pm

all je napisal/-a:Potem grem vsa razočarana kupit cigarete pa mi prodajalka zateži za osebno. :dash: Ne vem od kdaj tok mlečna zgledam :rolleyes:

Moja sestra je prodajalcu enkrat rekla, da jo naj drugič raje vpraša kje stanuje pa mu bo povedala :lol: Ker zaradi starosti 100% ni hotel videti osebne :D

Jaz sem pa zaenkrat (trkam) brez Duškota, sem prišla samo za moralno podporo 8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jan 27, 2011 5:04 pm

taperverčki je napisal/-a:Mislim, da ste to z makom narobe razumele. Cats je hotela diskretno povedat, da če uporabiš opij, se nehaš sekirat za gluten. :crazy:

Juuupi, samo da vidite mojo Nežkico. :yahoo:

Aaaaaaaaaa zdaj pa štekam. Blondi je treba direkt povedat (če že ne kar narisat) :D ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 7:31 pm

andreja je napisal/-a:
all je napisal/-a:Potem grem vsa razočarana kupit cigarete pa mi prodajalka zateži za osebno. :dash: Ne vem od kdaj tok mlečna zgledam :rolleyes:

Moja sestra je prodajalcu enkrat rekla, da jo naj drugič raje vpraša kje stanuje pa mu bo povedala :lol: Ker zaradi starosti 100% ni hotel videti osebne :D

ha, dobra :D :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 7:42 pm

hehe :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 7:44 pm

Največja ironija moja polnoletnost ne zanima nikogar, medtem ko mojmu vedno težijo za osebno pa je 4 leta starejši ku jast xD Feels good(ego si pumpam xD)
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 7:57 pm

Didi je napisal/-a:Največja ironija moja polnoletnost ne zanima nikogar, medtem ko mojmu vedno težijo za osebno pa je 4 leta starejši ku jast xD Feels good(ego si pumpam xD)

Počaki par let, boš pa vesela, če te bo še kdo vprašal za osebno ;)

Pred 100 leti, ko sem še kadila in si lahko cigarete kupil, ko si bil starejši od 15, so tudi mene spraševali za osebno :D In sem seveda neki prodajalki pojasnila, da sem stara 19 (!) let :D Ko mi je rekla, da sem dobro ohranjena, bi jo pa najraje sunila nekam ;)
Ampak sem bila pa grozno navdušena, ko sem morala pred kakšnim letom pokazati osebno na vhodu v klub :D

Tako da ... Ja, ženska starost je hudo relativna reč ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 8:02 pm

Sicer je moj baby face čist preveč baby ampak zato greš pa vedno h moškemu prodajalcu, ker je pač moški in moški nas ne smejo vprašat po starosti ker se ne spodobi :)
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 8:08 pm

men je pa to hecno, ker sploh nimam baby face-a :) se mi je zdel, da vedno prej starejša kot mlajša zgledam, pa zgleda še nisem dost stara :D čeprav me je pomoje samo zaje*avat hotla, ker je to v njeni moči, pa delat vrsto v trgovini, ki ma velikost omare :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 8:14 pm

Meni se je kakšni dve leti nazaj zgodilo, da je pozvonilo na vratih. Odprem. Tip me vpraša, če imam starše doma. V hihitanju sem rekla, da ne. No pa se je poslovil in šel. Nikoli nisem izvedela, kaj je prodajal, da je bilo samo za odrasle. :lol: :lol: :lol:

Za tiste, ki me ne poznate: lezem proti 30 in seveda že zdavnaj odseljena, tako da pojma nimam, a so moji starši doma ali ne, zagotovo pa jih ni bilo v mojem stanovanju. ;)

Ampak to seveda ni bilo za Duškota, ker se mi je fajn zdelo. :P
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Če jan 27, 2011 9:09 pm

Leia je napisal/-a:Pred 100 leti, ko sem še kadila in si lahko cigarete kupil, ko si bil starejši od 15, so tudi mene spraševali za osebno :D

Moji sestri se je takrat to zgodilo. Sicer se ne spomnim kdaj točno je to bilo, ampak zagotovo je bila z leti bližje 30 kot 15 :D

Meni se še zdaj dogaja, da moram kje osebno kazat, ampak tako poredko hodim ven, da me ne moti. Je pa ful hecno, ker pokažem osebno pa me vprašajo "A to si ti?" :D Ja ne, sosedi sem jo ukradla :lol: S tem da na osebni pa izgledam 12 (bila sem 18) in je celoten potek vedno zelo zabaven (no, tistim, ki čakajo v vrsti za mano ponavadi ni) 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 27, 2011 9:18 pm

taperverčki je napisal/-a:Kaj zdaj - imam avatar al ne? Jaz čisto vredu vidim svojega in od vseh ostalih. ;)

Jaz ga sedaj tudi vidim :D

Tecka je napisal/-a:Preljubi Duško. Hočem svojo decembersko plačo TAKOJ včeraj in vračam alergijo na moko / gluten, ker sem lačna kot pes. Hvala.

Življenje s posebnimi potrebami je pač posebno :P pa skos se ti sline cedijo (Big Mac :nyam:), pa večinoma si lačen :P
Get used to it :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 8:29 am

pa kaj ste vse še v rosnih dvajsetih al pa še to ne? :O
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 8:52 am

Jasno 8) Nekateri že drugič :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 11:57 am

:lol: Nekatere pa samo skoraj drugič! 8)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 28, 2011 11:58 am

knedl je napisal/-a:pa kaj ste vse še v rosnih dvajsetih al pa še to ne? :O

jaz lezem na 22, kar je za mojo babi že 30 :rolleyes:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov