udomačen tiger
Re: Svilene tačke
saj se ne upam preveč veselit, ampak ...... prvič je jedla (svojo konzervico, RC je
) in kmalu po tem, ko sem ji dala protibolečinski sirup, je šla tudi prvič normalno lulat, prej je pa kar kapljalo za njo, sem že nabrala za poln pralni stroj brisač in rjuhic, ki jih ima po njenih ležiščih....sem naročila plenične podloge in so na poti na Vrhniko. Čez noč si je pa snela "trobento", zato je nima gor, ker sem skoz z njo in jo kontroliram.... Je pa imela, poleg kamna, tudi raztrganine po steni mehurja in tudi to so ji morali šivati. Sploh ne dojemam, kako je lahko tako dolgo "skrivala" bolečine, da jih jaz tako dolgo nisem opazila, če ne bi našla krvi v WCju, sploh ne bi vedela, da se kaj hudega dogaja z njo... lubika moja, saj bova zmagali...

uf, danes je občutno bolje, se je že pobucala ob mene, papala svojo konzervico, veliko pije in seveda tudi normalno lula, kar je bistvo. Včeraj je imela v trenutku čisto mokre plenične podloge, danes se je pa zbudila na suhi, nič več ne kaplja in curlja
. Sva pa seveda na bojni nogi, ker sem ji ravnokar dala protibolečinsko in me spet ne mara za par minut...
Napredujemo, rapidno...
(hecam se, super da je boljše!) 

njim sicer to ni všeč...

, Tomi frajer
pa hoče pokazati, da ni nobena princeska na zrnu grahka, tudi če mami pomaga kvačkat 

lepo mamo ubogat in pridno tabletke papat