udomačen tiger
Re: Daj si duška, 2. del
Meni se je to zgodilo v Italiji. Sem bila v kratkih hlacah brez zepov, v spagetarci brez zepov in japonkah, brez torbice, brez vreck, skoraj gola in z denarnico v roki. Grem iz trgovine, se uzge alarm. Pride varnostnik, me pogleda in poka od smeha. Ni kaj pregledovat, greva nazaj k vratom, se uzge alarm. Pogleda podplate japonk, ce sem slucajno na kaj stopila, ni nic. grema nazaj k vratom, se uzge alarm. Rezi se cela trgovina, jaz pa prijentno zardela v obraz. Prileti sefica trgovine, krilijo in se opravicujejo, alarm ne neha cinglat. Me glavni varnostnik odpelje do glavnih vrat in se opravicuje.
V notranjosti denarnice je bila se koda
ki je bila ocitno se aktivna. Sem jo pol najdla v avtu.Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

Pol so jo enkrat odkrili v knjižnici, ko smo iz torbe jemali eno po eno stvar in šli skozi skener

.

Še dobro, da imamo Duškota. 
Tako da prostovoljne varuške so pri nas vedno dobrodošle. (Potem meni uspe kaj naredit...)
Sarajevski azil Prača.

Odija bi danes po riti!

Finalno zbeljeno stanovanje bom jutri s5 odpirala ker sem pozabla na optiko oz. so v tem času ukinli star način oddajanja