Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 08, 2011 12:44 pm

Re: Daj si duška

Mislim, da je tale zadeva udobnejša in lepša kot kroks :)
Je pa primerna samo za tople dni, ampak ta material je meni tako udoben, da ne morš verjet :)
Pa še izkupiček gre v dobrodelne namene - za varstvo tropskega gozda, rek, za ohranjanje želv...

Citat iz njihove strani:

You may or may not know that most flip flops are made of rubber - you may not even care! However, you will once you’ve tried ours that are made from patented super-soft melflex plastic. Melflex is an unbelievably flexible plastic which allows us to be super-creative with our designs. It also means you will be super-comfy! Not only this but it is also hypo-allergenic and 100% recyclable PVC which means our shoes are some of the most environmentally friendly and sustainable around.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 1:01 pm

Japonk ne maram, so me ob vsakem poskusu obdrajsale med prsti. :rolleyes:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 1:11 pm

Oja, ipanema :good: Lani sem si kupila kar dva para, ko so imeli eno akcijo na supergi :lol: Ko sem jih prvic pomerila, sem vedela, da je to to :) Je pa treba biti pozoren, ker imajo razlicni modeli razlicne sirine pasckov in nekateri lahko pri sirsi nogi nekoliko zulijo.
Tapervercki, tudi mene so mnoge poceni japonke ozulile med prsti. Dejstvo je, da ravno vsakih za 2, 3 evre pac ne kupim, pa ce so se tako lustne. Ipanema slape so v celoti iz zelo mehke gume in tudi trakec med prsti je tanek in mehek. Seveda pa bi bilo treba poizkusiti oz. ce imas res slabe izkusnje, niti nima smisla :) Se mi zdi, da imajo ipaneme tudi brez tega klasicnega japonkastega obuvanja, bolj kot sandali - mogoce bi ti pa to ustrezalo? Ker udobni so pa res zelo zelo!
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 1:18 pm

leia, večinoma mi je bilo neprijetno, če sem jih samo pomerila, zato do nakupa dražjih nikoli ni niti prišlo. bom kar pri sandalih ostala. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 1:23 pm

Ma, če jih boš kej zagledala, jih za hec obuj - mogoče te pa le prepričajo :D Videla sem jih že marsikje, skoraj vedno je pa Giselle kje v bližini :D So pa najcenejše že tam 12, 15 evrov, tako da se meni niti ne zdijo drage - glede na to, kako noro udobne so :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 08, 2011 3:35 pm

Taperverčki tudi jaz ti priporočam, da jih enkrat probaš obut, ker je res poseben material - sploh ne kot tista tipična japonka! Pa ne drsi, ne čivka med hojo, podplat se ne obrabi kot pri navadnih gumijastih/penastih/slamnatih japonkah, če po kamenju hodiš se ne predre, pa tisti paščki so iz zelo mehkega upogljivega in gladkega materiala... Mene zelo rade začnejo po dolgem času hoje podplati pečt, pri teh Ipanema pa nikoli, tudi korak je bolj stabilen kot pri navadni japonki. Vsekakor se splača dat tistih cca 20 eur :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 3:42 pm

To mi je pa vedno bolj všeč. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 3:44 pm

kje torej že dobimo te slavne šlapuče?
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 3:50 pm

dragi duško, mene pa danes kup bab prepričuje, da naj si kupim japonke :crazy:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To mar 08, 2011 4:06 pm

Se pridružujem kupu bab prepričevalk :)

in tudi tistim, ki sprašujejo, kam iti po te eko bio super japonke

in dodajam nasvet iz svojih pol stoletja izkušenj z japonkami (začenši s tistimi iz Jugoplastike Split, pri katerih je bil na voljo ogromen izbor: namreč med rdečimi ali modrimi paščki): na začetku sezone jih obuvaj za določen čas in jih snemi, čim začutiš pašček - naslednjič bo koža med prsti že utrjena! No, tistih, pri katerih čutiš pašček že med pomerjanjem, seveda ne kupi :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 4:06 pm

knedl, jaz sem jih vedela v humanicu, verjetno jih imajo tudi v thomas sport, ker so superge.si njihove, imeli so pa nekaj modelov tudi v vögele shoes ...

taperverčki, to so reeees udobne japonke ;) res udobne ;)

ampak je fino razmišljat o takih poletnih šlapah, a? :D zimske čevlje v omaro in šlape gor, pravim jaz! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 4:09 pm

jaz že tako komej čakam da si obujem allstarke in kratke hlače da vam sploh ne morem povedat, pa nič ne kaže da bo to kej kmalu :girlsad:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 4:13 pm

taperverčki je napisal/-a:dragi duško, mene pa danes kup bab prepričuje, da naj si kupim japonke :crazy:

a veš kaj, taperverči - brez veze, da kupuješ japonke.

Kupi si raje japanke! :P
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 08, 2011 4:36 pm

taperverčki je napisal/-a:dragi duško, mene pa danes kup bab prepričuje, da naj si kupim japonke :crazy:

:lol:

Na več mestih jih prodajajo, jaz sem jih kupila v Humanicu, mislim, da so jih imeli tudi v Jello na Rudniku pa v raznih Gigasport, Intersport bi se tudi znale imet pa na Trubarjevi je ena trgovina, kjer jih imajo pa ne vem kako se ji že reče :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To mar 08, 2011 5:11 pm

[quote="Mačja mama"]Sem prebrala zdaj zadnje 3 strani te teme in moram nekaj rečt:
Babe, nimate POJMA kaj govorite. Poskusite imet cifro noge 43, pol boste pa vidle vraga, ker ni nikoli niti ENIH ženskih čevljev do te cifre. Vse se neha pri 41, če imam prav srečo najdem kake 42 (ki so ponavadi premajhni), in vse kar mi potem ostane je da nosim (moške) superge in bulerje.

Ja, kot sem rekla, svojo hči peljem zaradi št. 42-43 v Humanica v Lj, kjer imajo poseben oddelek.
Najlažje je poleti, ker se vsaj japonke dobijo kakšne večje, jeseni in pozimi ter eleganca je pa katastrofa... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 5:23 pm

Ja vem. Katastrofa je tudi to da se je treba za vsak nakup čevljev voziti v Ljubljano!! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To mar 08, 2011 5:43 pm

Pa dobro, če vsaj dobimo kaj, da ni zastonj vožnja...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 5:55 pm

Didi je napisal/-a:jaz že tako komej čakam da si obujem allstarke in kratke hlače da vam sploh ne morem povedat, pa nič ne kaže da bo to kej kmalu :girlsad:

saj za all starke je že, ceste so suhe :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 6:09 pm

me ful v noge zebe še :S
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 6:28 pm

Rabim hiter odgovor. Kaj pomeni če ima potepuška mačka trde seske?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov